פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים אהלן.. יש לי בעיה ב Movie Makerהיה לי את התוכנה כבר, אבל התקנתי בטעות שוב את התוכנה. ומאז שהתקנתי, כל פעם שאני נכנס לתוכנה, זה מראה לי שגיאת מערכתמה אני צריך לעשות כדי שזה יפעל לי ? או למחוק את התוכנה לגמרי מהמחשב כדי להפעיל שוב?בבקשה תעזרו לי, זה ממש חשוב ליתודה
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים מחבר זהו, שאני לא מצליח למחוק את התוכנה, אני מת למחוק אותה כבר ולהתקין מחדש! הבעיה שזה תוכנה של ווינדוס.. windows movie maker .. אז אין לי מושג איך למחוק? בגלל זה ביקשתי את העזרה שלכם והנה השגיאה שהוא מראה: http://img244.imageshack.us/img244/3607/0ny0.jpg
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים אבל אם אני לא טועה אחרי שאתה מתקין גירסא עדכנית יותר של Windows Movie Makerהיא כן אמורה להופיע בהוספה/הסרה ומשם תוכל להסיר אותה!
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים מחבר זה מה שגרם לבעיה בעצםתראה:הייתה לי את גרסא 1, אני התקנתי את גרסא 2, ומאז זה הפסיק לפעול!מה אני צריך לעשות?אולי תוסיף אותי לאייסיקיו ונדבר 237435706
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים אז תעשה שחזור מערכת!כנס למצב בטוח (F8 בהפעלה של המחשב)ואחרי שתכנס תהיה לך את האפשרות לבחור בין מצב בטוח לשחזור מערכתכנס ובחר תאריך לפני שהתקנת את התוכנה...
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים מחבר אחי תוסיף אותי לאייסיקיו בבקשה! זה לא נוח לדבר ככה..וניסיתי לעשות שחור מערכת דרך התחל.. תוכניות.. עזרים.. כלי מערכת.. שחזור מערכתבחרתי הכל.. עשה לי הפעלה מחדשואז הוא רשם לילא ניתן לשחזר את המחשב למועד הזה..למה זה קורה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.