עבור לתוכן

בעיה קריטית ב- Steam

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לפני מספר חודשים קניתי ממישהו חשבון Steam ובו CSS והאלף לייף 2, שיניתי את כל הפרטים (סיסמא, אימייל, שאלה סודית) פרט לשם משתמש שלא ניתן לשנותו.

הכול עבד טוב והייתי מבסוט (ושיחקתי כמה חודשים).

אתמול, לאחר כמה חודשים שלא שיחקתי, החלטתי להתקין את המשחק והתוכנה כדי לשחק.

עשיתי הכול כמו שצריך, אך בעת הכניסה לחשבון, התוכנה אומרת לי שהשם משתמש לא נכון או הסיסמא שגויה ואני ניסיתי מספר וריאציות עם אותיות גדולות, קטנות וכל מה שניתן לעשות (השם משתמש והסיסמא נכונים ב-100% מכיוון שרשמתי את זה על דף וכמובן החבאתי אותו שלא יגלו אותו :lol:) ובכל זאת הוא ממשיך לכתוב לי זאת...

ניסיתי כמובן שיחזור סיסמא ומשתמש אך משום מה, הם עוד לא שלחו לי אפילו אימייל אחד!

מה אני צריך לעשות? אני ממש מתוסכל מהעניין :nixweiss:

תודה רבה לעונים ומקווה לפתרון...

פורסם

לדבר עם מי שקנית ממנו את המשחק, ולבקש ממנו לשלוח מייל ל-Valve ולהסביר להם את הבעיה.

היית צריך לקנות את המשחקים דרך התוכנה כמובן... אני לא אתפלה אם הבחור שמכר לך אותו לא שיכנע ילד קטן ומטומטם לתת לו את הפרטים.

פורסם

תבקש ממי שקנית את הסידיקי (איך שהוא בא עם הקופסא) ותשלח להם אימייל (אם תצטרך אח"כ עזרה בכתיבת האימייל אני יכול לעזור לך).

ברגע שאתה שולח להם אימייל הם יאמרו שהם יוכלו לעזור לך ולשנות לך לסיסמא אחרת רק אם תשלח להם תמונה של הסידיקי (המדבקה שנמצאת בקופסא).

אם לא, הם לא יעזרו לך.

פורסם
  • מחבר

אני 99 אחוז בטוח שמי שקניתי ממנו השיג את החשבון בדכים לא "כשרות", באסה :-[

80 ש"ח הלכו לפח (וזה חרוז!)

פורסם

אם אני לא טועה יש בכלל בעיה בשרתים של Steam.

תשאל ב- steampowered.com

פורסם

אתה צריך לזכור את המספרים האחרונים של המשתמש לדוגמה:DANIEL965

:x

פורסם

אם אתה יודע את הסידיקי אז אולי הם יעזרו לך גם בלי תמונה. אם אין לך אפילו את זה הם לא יעזרו לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים