עבור לתוכן

כשאני פותח תיקייה התהליך EXPLORER.EXE נתקע

Featured Replies

פורסם

כשאני פותח תיקייה (לא משנה איזה) עם דאבל-קליק עליה, וגם עם הכפתור של 'MY COMPUTER' על המקלדת שלי (שעבד מצויין לפני כמה ימים) נתקע התהליך של EXPLORER.EXE ואני צריך לסגור ולפתוח אותו בTASK MANAGER.

אני יכול לפתוח תיקיות רק דרך הסייר (לחיצה ימינית -> סייר), שזה לא ממש נוח, ולכתוב את הכתובת של התיקיה בIE.

בדקתי וירוסים וספייוורים יום לפני שזה קרה. לא מצא כלום. אתמול מצאתי כמה ספייוורים ומחקתי אותם וזה עדיין לא עובד. >:(

מישהו יכול לעזור לי בבקשה? :s05:

פורסם

אחי תוריד באי מיול תוכנה קטנה שנקראת IEFIX אני כמעט בטוח שככה קוראים לה,שיהיה לך גם את הדיסק של ה-XP תנסה יש מצב שזה יעזור,במקרה הכי גרוע תתקין מחדש הכי טוב

פורסם

אין קשר...הוא טען בכלל על בעיה באקספלורר והתוכנה iefix שהמלצת לו למיטב ידיעתי היא מתקנת את האינטרנט אקספולרר.

תנסה להסיר תוכנות שהתקנת לאחרונה לוינדוס שאולי גורמות לבעיה הזאת.

נסה לעשות שיחזור מערכת.

(לי קרתה אותה הבעיה שהתקנתי גירסה מסויימת של התוכנה spysweeper שיושבת בזיכרון של המחשב ודי מכבידה עליו.

מחקתי את התוכנה והכל הסתדר...

פורסם

אחי,אבל התוכנה הזאת מחליפה את הקבצים של האקספלורר גם אז זה יכול לעזור,לי זה עזר!

פורסם

נסה את הפתרון הבא

Start>Run

שם כתוב cmd

בחלון שיפתח כתוב regsvr32 /u shmedia.dll

תאשר ותסגור, תעשה ריסטרט ובדוק מה קורה.

פורסם
  • מחבר

שחזור מערכת לא יעזור (אין נק' שחזור) >:( מחקתי אותם יום לפני שזה קרה :pissed: (מזל חרא :nixweiss:)

regsvr32 /u shmedia.dll

מה הפקודה עושה?

אם למישהו יש עוד רעיונות אני ישמח לשמוע

פורסם

הפקודה מבטלת את ה Preview המובנה שיש בווינדוס, ה EXPLORER מנסה תמיד להציג תצוגה מוקדמת של קבצי מדייה ואת הגודל זמן ופרטים אחרים שלהם. ביטול הPREVIEW פותר תקלה דומה לשלך שמתרחשת עם תיקיות המכילות קבצי וידאו (או אפילו קובץ וידאו 1), למרות שאמרת שהבעיה שלך מתרחשת ללא קשר לתיקייה ספציפית שווה לנסות את זה לדעתי. לא יכול להזיק

פורסם
  • מחבר

ואם אני ירצה להחזיר את הPREVIEW הזה?

פורסם

לדעתי אתה לא תרצה, לא תשים לב ככל הנראה אם הוא קיים או לא, אם בכל זאת תרצה להחזיר אותו אז תכתוב את אותה פקודה רק ללא ה /u

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה.

עריכה

טוב אני חושב הסתדר בלי לרשום את הפקודה הזאת.

סתם עוד מקרה וירוסים וספייוורים :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים