עבור לתוכן

מהי תוכנת בדיקת יציבות מעבד טובה עבור Core 2 Duo ?.

Featured Replies

פורסם

שתי התוכנות שאני מכיר הן:

1. Prime95 בגירסה 24.14

2. S&M בגירסה 1.8.2b

האם יש תוכנת בדיקת יציבות מעבד עדיפה משתי אלו ?, אם לא, האם אני משתמש בגרסאות המעודכנות ביותר ?.

פורסם

ORTHOS

פורסם

ORTHOS

זה SP2004,אבל תוריד את הלינק התחתון שרשום DUALCORE

http://sp2004.fre3.com/

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!.

כמה זמן אני צריך להריץ את זה ע"מ לדעת שהמחשב יציב לחלוטין ?, מספיק שעה אחת, או כדאי 24 שעות רצוף ???.

פורסם

לפחות 8 שעות עם עדיפות ליותר.

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה להגיד לי שהרצת את ה E6400@4000Mhz שלך, במשך 8 שעות ב Orthos, והמחשב נשאר יציב ?.

פורסם

לא....

אבל הרצתי את הe6400@3200mhz@1.325v במשך 16 שעות עם התוכנה מכוון שבמהירות הזאת המערכת שלי רצה 24/7 ורציתי לוודא את יציבותה.

פורסם
  • מחבר

נשמע מעולה. הלוואי שאני אצליח להגיע ליציבות כזו במהירות כזו עם ה e6400 שלי (לוח אם Asus p5b deluxe, זכרון G.skill 1gb).

דרך אגב, מהו המתח המקורי שעליו עובד ה e6400 ?, ובכמה עלתה הטמפ' של המעבד ב idle כאשר עלית ל 1.325v ?.

פורסם

לפחות 8 שעות עם עדיפות ליותר.

זאת בדיקת LOOP,אחרי שעה אם אין נפילות זה מספיק,כי הוא חוזר על הבדיקות ..

פורסם

גם MEMTEST זאת בדיקת LOOP, אז אתה טוען שLOOP אחד מספיק כדי לוודא את יציבות הזכרונות?

זה שבLOOP הראשון לא נמצאו שגיאות זה לא אומר שברביעי ובחמישי לא ימצאו גם. :nono:

פורסם

קרה שלאנשים המחשב קרס אחרי 8 שעות, וגם אחרי יומיים. כל אחד מגדיר לעצמו מה זאת יציבות מוחלטת. אבל לא לשכוח שמדובר ביומיים רצופים שבו המעבד על עומס מלא, כאשר המעבד אף פעם לא בעומס מלא בעבודה רגילה(אפילו במשחקים הוא על ~75 אחוז עומס)

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שהרצת את ה E6400@4000Mhz שלך, במשך 8 שעות ב Orthos, והמחשב נשאר יציב ?.

במהירות שציינת הוא לא היה עומד גם במבחן של רבע שעה כי הטמפרטורות שהוא היה מגיע אליהן היו גבוהות מידי בהתחשב בקירור שבו הוא משתמש.

אני ב - 24/7 נמצא על 3.52 והמחשב עבר טסט של 8 שעות ב - ORTHOS .

פורסם

גם מה שאמרו פה וגם תיקון קטן PRIME/ORTHOS הן לא תוכנות LOOP

פורסם

למה לא לופ? הן מבצעות את אותן תוכניות בגדלים שונים וחוזרות עליהן.

פורסם

פריים95 לא מבצעת בדיקות, היא מחפשת מספרים ראשוניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים