עבור לתוכן

PowerColor ATI Radeon 9600 pro - memory clock - 200MHz x 2 ?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס זה. עכשיו המהירות של הזיכרון שלו לפי החברה, ולפי מה שיש על המחשב היא 200X2. עכשיו שאני מסתכל על המהירות של הזיכרון שהכרטיס 9600PRO אמורה להיות 300)600(. גם של אסוס לדוגמה אותו כרטיס רשום שפועל במהירות 600.

אז הכרטיס של PowerColor עבר DownClock, או אולי להפך או מה ? מה צריכה להיות המהירות של הזיכרון בלי אוברקלוק, ומה המהירות של הכרטיס שלי, של POWERCOLOR ?

תודה,

לירן

* העניין הוא שהרבה פעמים הכרטיס הזה לא יציב אצלי, נתקע במשחקים אחרי זמן מה, עוצר לכמה שניות ל- VPU Recover, ואז ממשיך, אז חשבתי להוריד לו קצת את המהירות של הזיכרון, למרות שזה יפגע קצת בביצועים, ושהכרטיס יהיה יותר יציב, מה אתם אומרים ?

פורסם

המהירות הרגילה בזיכרון של 9600P היא 300X2...

זכור לי משהו על 9600 שהיו מגיעים עם 200X2... אבל אני לא זוכר אם אלו היו ה פרו או הרגילים ומאיזה חברות..

חיפוש בפורום כניראה ימצא תשובה עבורך..

פורסם

אז שיצרו אותם היה הרבה חיקויים שזה היה בעצם כרטיס בעל ליבה של 9550 ולא 9600 ופשוט שמו מדבקה ואמרו שזה 9600..

פורסם

ליבת הRV350 משותפת לסידרת ה9550 עד ל9600XT

סדרת ה9600 כוללת מגוון גדול של כרטיסים מחברות שונות:

9600SE

9600AIW

9600\256

9600PRO

9600 ULTRA

9600 XT

9600 pro advantage שהייתה המהירה מכולם מהירות הזיכרון עמדה על 446mhz*2 שזה 892mhz

הכרטיס הזה היה ה9600 הטוב ביותר שיצא אבל נמכר בכמויות בודדות,עד לפני שנתיים הכרטיס הזה גם בנועה מחשבים במחיר מגוחך של 500ש"ח

מצטער שלא קניתי אותו אז

פורסם
  • מחבר

אז לא ממש הבנתי. באתר הרשמי של POWERCOLOR רשום שהמהירות שלו היא 200X2, שזה גם מה שיש אצלי. אבל הכרטיס לא אמור להיות ב-300X2 ?

2. למה עדיין הוא לא כ"כ יציב אם המהירות שלו גם ככה נמוכה יותר משמעותית מהמקור ? הוא קר ולא ממש מתחמם.

פורסם

אז לא ממש הבנתי. באתר הרשמי של POWERCOLOR רשום שהמהירות שלו היא 200X2, שזה גם מה שיש אצלי. אבל הכרטיס לא אמור להיות ב-300X2 ?

2. למה עדיין הוא לא כ"כ יציב אם המהירות שלו גם ככה נמוכה יותר משמעותית מהמקור ? הוא קר ולא ממש מתחמם.

1. הגירסה של powercolor נקראת 9600P lite ז"א המהירות של הכרטיס צומצמה ל400 לזיכרון או שהכרטיס הוא בעצם 9600 רגיל עם C@

2. הכרטיס יציב צריך רק לטל את הvpu recover דרך הדריברים

http://ati.amd.com/products/catalyst/VPU_OVERVIEW.pdf

סתכל בע"מ 2 של קובץ הPDF

פורסם
  • מחבר

מה יציב ? אני משער שזה עדיין יקרוס, ואם אני יבטל את זה אז המחשב פשוט יעשה ריסטרט, או שהמשחק עצמו יצא באמצע או משהו כזה, לא ?

*ואני ממש מאוכזב מ- PowerColor שהם הוציאו את הכרטיס עם מהירות זיכרון נמוכה כל כך משמעותית מהמקורית !

פורסם

תוריד את הסימון מה-VPU RECOVER

לאחי זה עזר ואין לו כבר קריסות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים