פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים אחד מהמישחקים הגדולים של הPS3 ל2007 היה אמור להיות VF5 אבל אחרי איבוד בילעדיות על מישחקים גדולים אחרים סוני איבדה גם בילעדיות על VF5 והוא יצא גם ל360 http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=12875 אז מה עוד מסמר בארון של הPS3 ?
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מעולה, אני שונא את הנושא הזה של בלעדיות.ועל איזה עוד משחקים גדולים מדובר?
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר GTA4 יגיע גם ל360 ונינטנדו גם מנסה להשיג אותו או מישחק GTA בימיוחד לWII סקווראיניקס החברה שפיתחה את פינל פנטזי ודרגון קווסט והרבה RPG יפנים אחרים מיצרת בדור הזה לכולם הסידרה האכותית של מישחקי הWWE יצא השנה ל360 ולא לPS3 ויש עוד אני פשוט לא זוכר את כל השמות ויש גם שמועות שMGS גם לא יהיה בילעדי יותר
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים סוני איבדה את הבלעדיות גם על Assasins Creed, שהיה אמור להיות אחד מהכותרים היותר מוצלחים לPS3.
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים אחד מהמישחקים הגדולים של הPS3 ל2007 היה אמור להיות VF5 אבל אחרי איבוד בילעדיות על מישחקים גדולים אחרים סוני איבדה גם בילעדיות על VF5 והוא יצא גם ל360 אז מה עוד מסמר בארון של הPS3 ?נשמע לי יותר כמו עוד מסמר בארון של הWII.אתה פשוט צבוע.כל הזמן מתחנן שלא ישפטו את הWII לפי משחקי היציאה אבל קוטל את הPS3 בכל הזדמנות למרות שהיא בשוק בדיוק אותו פרק זמן כמו הWII.
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר מה הקשר WII ?הWII בינתים מצליח מאוד ויש לו מספיק מישחקי מכות גם בלי VF5 וVF5 גם ככה לא אמור להגיע לWII ובעינין מישחקי השקה VF5 זה לא מישחק השקה תקופת ההשקה של הPS3 ושל הWII ניגמרת בתחילת 2007 ונכון שעדין יגיעו הרבה פורטים דפוקים לWII גם ב2007 ביגלל שזה יכול לתת רווחים קלים להרבה חברות אבל אז צריך לישפוט תמישחקים ברצינות VF5 ל360 מאוד מחזק ת360 לדעתי ואני אומר את זה אפילו שאני מעריץ את נינטנדו אבל זה לא פוגע בWII ומי יודע אולי סגה בסוף תוציא גירסה גם לWII אם הוא ימשיך לימכור כל כך טוב
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים מחבר אין מספיק PS3 בשוק לאומת בערך 9 מיליון 360 שנישלחו לחנויות ובערך 2 מיליון WII שנישלחו בתקופה כל כך קצרה לחנויות
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים למה צריך בלעדיות?כדי שתקנה קונסולה מסוימת בגלל המשחקים ולא בגלל העוצמה שלה (אתה ידוע, כמו שאמור לקרות בדר''כ).ואולי סוני תאבד את הבלעדיות על המשחק הז, אבל גם לWII ול360 יש משחקים בלעדיים, אז לא הייתי אומר ''שיאבדו'' ישר.
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים עניתי לבנאדם ההוא זה מעצבן שאנשים חושבים שצריך לקנות קונסולה בגלל הכוח הגרפי שלה. זה לא מחשב, אנשים. קונים קונסולה בגלל המשחקים המיועדים לה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.