עבור לתוכן

קצת עזרה בכרטיסי מסך...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שוב בלי SLI אל תקנה את הלוח הזה...

ותמיכה בDX10 ממש לא משחקת כלום ב חצי שנה הקרובה ואז יצאו כרטיסים עם יכולות טובים יותר

גם משפחת 88XX לא ממש שווה :

http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=606&model2=547&chart=196

מצטער זה לא הפרשים שבגללם הייתי קונה את זה היום....

http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=606&model2=547&chart=199

ומה עם אלה?

זה מה שאמרתי מקודם על הבעיה עם המנוע הגראפי של CS וכרטיסים של nvidia...

פורסם

אם תסתכל על כל הבנצים בFULL (מי קונה את הכרטיס הזה ולא משתמש בFULL?) תראה שההשואות סה"כ מתחלקות ל2...

פורסם

תסלחו לי, אני לעיתים רחוקות ממליץ על כרטיסי ULTRA HIGH END, אבל במקרה הזה אני חייב להתערב כי בחיים שלי לא קראתי כל כך הרבה שטויות:

אם יש לך כסף, ויש לך ספק כח איכותי (600W? אולי תן שם דגם?) ה8800GTX הוא הכרטיס הכי טוב בשוק, עם יחס ביצועים עלות הכי טוב שראיתי יחסית לכל כרטיסי הMID HIGH END שקיימים היום בשוק. ואם אתה עוד נוסע וקונה אותו בחול\ בכלל אין מה לדבר, הוא כרטיס חובה.

אין לו שום בעיה עם פילטרים (זה בעיה של סדרה 7, לא 8 ), יש לו ממשק זכרון שלא קיים באף כרטיס אחר (384 ביט), יש לו כמות זכרון שלא תתואר והוא יודע להשתמש בה, ואם אתה גיימר אמיתי ולא רק משחק CS, הוא כרטיס פשוט חובה, HANDS DOWN.

אז חאלאס כבר עם הבבל"ט. 600 שקל הפרש לכפול ביצועים? איך אתם בכלל מציעים לו כרטיס אחר?

פורסם

http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=606&model2=547&chart=199

ומה עם אלה?

זה מה שאמרתי מקודם על הבעיה עם המנוע הגראפי של CS וכרטיסים של nvidia...

זה לא כפול ביצועים (מבחן אחד מתוך XXX לא מדד !ואתה אמור לדעת את זה!-ואם נהיה קטנונים זה עדיין לא כפול ) ! אולי הפוטנציאל הוא כפול (מינוס) אבל אין משהו שממש ממש אותו היום אולי בעוד כמה חודשים..

אבל תמיד - אם יש לך כסף, אז למה לא....

פורסם

התוצאה הזאת חוזרת מבחן אחרי מבחן כשהפילטרים מופעלים והרזולוציות עולות. זה כרטיס שלא רואה AA+AF+HDR ממטר, ולא רואה אף כרטיס בודד שבא לפניו, וגם לא מערכות כפולות כרטיס. מי שאוהב איכות תמונה ומסוגל לקנות את הכרטיס במחירי ארצות הברית, אני בכלל לא רואה את הדילמה.

לגבי משחקי DX10, תנסה עוד כמה שנים, לא חודשים. אבל כל המשחקים החדשים, גם לDX9, שמגיעים עם טקסטורות גבוהות יותר יהנו מהמשחק הזה, ממשק הזכרון הגבוה שלו, ומכמות הזכרון העצומה שלו.

אז באמת, תקרא קצת לפני שאתה מייעץ. אני מציע שתקרא את המסקנות בביקורת של אננדטק.

פורסם
  • מחבר

תסלחו לי, אני לעיתים רחוקות ממליץ על כרטיסי ULTRA HIGH END, אבל במקרה הזה אני חייב להתערב כי בחיים שלי לא קראתי כל כך הרבה שטויות:

אם יש לך כסף, ויש לך ספק כח איכותי (600W? אולי תן שם דגם?) ה8800GTX הוא הכרטיס הכי טוב בשוק, עם יחס ביצועים עלות הכי טוב שראיתי יחסית לכל כרטיסי הMID HIGH END שקיימים היום בשוק. ואם אתה עוד נוסע וקונה אותו בחול\ בכלל אין מה לדבר, הוא כרטיס חובה.

אין לו שום בעיה עם פילטרים (זה בעיה של סדרה 7, לא 8 ), יש לו ממשק זכרון שלא קיים באף כרטיס אחר (384 ביט), יש לו כמות זכרון שלא תתואר והוא יודע להשתמש בה, ואם אתה גיימר אמיתי ולא רק משחק CS, הוא כרטיס פשוט חובה, HANDS DOWN.

אז חאלאס כבר עם הבבל"ט. 600 שקל הפרש לכפול ביצועים? איך אתם בכלל מציעים לו כרטיס אחר?

בקשר לספק, אני קונה את זה:

OCZ / GameXStream / 700-Watt / ATX / 120mm Fan / SATA Ready / SLI Ready / EPS / Active PFC / Power Supply

אז אתה אומר ששוה כל שקל נוסף כדי לקחת את הכרטיס הזה?

ואם אני יעשה sli ל8800GTS זה יהיה יותר טוב?

הסתכלתי עכשיו קצת על פרטים של ה8800GTS וראיתי שהמהירויות די נמוכות...

8800GTS:

Core Clock: 500MHz

Memory Clock: 1400MHz

7950GT:

Core Clock: 565MHz

Memory Clock: 1430MHz

7900GT:(שלי)

Core Clock: 520MHz

Memory Clock: 1500MHz

זה אומר משהו לגבי ה8800GTS או שהמהירויות לא קשורות לביצועים בל כך?

ותענו לי על זה בבקשה ^^^

פורסם

לפי מה שהבנתי .

8800 * 2 = פחות ביצועים מאשר 8800 אחד ..

פורסם

כמה בולשיט בת'ראד אחד :screwy:

לך על הGTX בראש שקט.

פורסם

אם אמרת שאתה קונה בפסח זה עוד מלא זמן ועד אז יצאו כרטיסים טובים יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים