פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים קניתי אתמול לוח אם חדש + מעבד כפול ליבה + זכרונות אבל שמרתי את ההארדיסק הקודם שלי ופירמטתי רק את ה C (הוא מפוצל)כשאני לוחץ על תיקייה שמכילה תקיות נוספות (נגיד אני לוחץ על D:) יש כמו דיליי של שניה ואין לי מושג למה זה קורהההארדיסק הוא SATA של WD אם זה עוזר למישהו - בבקשה תעזרו לי - האם זה בעיה בווינדוס?
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר בדוק שהכונן הישן (וגם החדש מוגדרים) על מצב DMA ולא PIO.אתה יכול לתת לי אולי קצת יותר פרוט לגבי מה ואיך לעשות את זה?תודה
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים מחבר כמובן...נ.בהיום פירמטתי שוב ולפני שהתקנתי את הדרייברים אז נראה שזה זז כרגיל אבל אחרי שהתקנתי אותם זה חזר
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים כמובן...נ.בהיום פירמטתי שוב ולפני שהתקנתי את הדרייברים אז נראה שזה זז כרגיל אבל אחרי שהתקנתי אותם זה חזראז נסה להוריד דרייברים מעודכנים מהאתר של נווידיה.
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים מחבר אז נסה להוריד דרייברים מעודכנים מהאתר של נווידיה.הדרייברים שהתקנתי דווקא כן היו הדרייברים העדכניים של SLI 570 AMD
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים אחי נראה לי יש בעיה אם WD ו ASUS M2לי יש SLI 570ו ASUS-M2-Eכמה זמן לוקח ל WINDOWS שלך לעלות?
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים מחבר שמעו אין לי בעיות של טעינת משחקים או טעינת ווינדוס אלא רק בקטע שציינתי בכותרת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.