עבור לתוכן

אללה סוףסוף קניתי מחשב חדש!!!

Featured Replies

פורסם

5%?!

יש לי CREATIVE 380 SBS שזה עלה רק 200 ש"ח ויש לי כרטיס קול מובנה ואני שומע מעולה לגמרי, גם על עוצמה מאוד גבוהה, ואני לא מבין איך אפשר לשמוע יותר טוב מזה.....אולי בעניין של באסים כן (למרות שיש לי איתם באס גדול), אבל תאכלס, זה לא שווה את הפרשי המחירים האלה.

כנראה צריך לשמוע רמקולים כאלה במציאות כדי לשמוע הבדלים ואם מישהו יכול להגיד את זה מניסיון אז זה יהיה אחלה.

פורסם

ROFL

אתה משווה שבב מובנה בלוח אם וקריאייטיב SBS לx-fi ו logitech z-5500?

נראה לי שאתה בחיים לא שמעת את השניים ואתה רק משער דברים

די כבר לדבר שטויות

פורסם
  • מחבר

ואחי אני ינצל את הZ5500 אם יהיה לי אותו בחדר? החדר שלי קטן 3 מטר על 3 משהו כזה

ובעיקרון ההורים שלי נותנים לי לשים על גבוה.. אבל לא על כשזה מפציץ תבית.. אבל כשהם הולכים אני תמיד שם על הכי חזק.. (למרות שבZ5500 אני לא יעז אפילו לעשות את זה ;D) ואני רואה מלאמלא סרטים סדרות משחק מלאמלא ושומע מלאמלא שירים לא יכול ללמוד לבגרות או דברים כאלה בלי מוזיקה..

או שכדאי לי ללכת על הZ5300? ועדיף בשבילם כרטיס כמו X-FI או שזה לא ישנה הרבה ואפשר להישאר עם כרטיס מובנה?

פורסם

X-FI אל תיסתפק בכרטיס מסך המובנה.

זו אייכות שחבל לך על הזמן.... :xyxthumbs:

חשבתי לנסות לחבר את המחשב לJBL שלי הE80, אני צריך לבדוק אם יש הבדל רציני בינהם ל Z-5500 (אני בטוח שיש השאלה אם במשחקים שמים לב לזה לא במוסיקה)

פורסם
  • מחבר

ומה אתם אומרים.. ויסטה או XP? אני חשבתי לשים עכשיו XP ועוד חודשיים ככה לשדרג..

פורסם

עם כל הראוטר והכרטיס רשת והכונן שהוספתי עם המארז והכל יצא 7100

ולא קניתי בחנויות שממליצים עליהם בד"כ פה בפורום..

קניתי מחנות שקנינו בה כבר 3 מחשבים ושאנחנו סומכים עליהם ב100 אחוז

והסכימו לתת לנו לשלם בצ'קים דחויים (ככה ההורים שלי רצו.. לא מסכימים לשלם בלי לקבל קודם משהו ביד ;D)

בגלל זה זה גם טיפלה יקר מאשר חנויות אחרות זולות..

אבל לחנויות הזולות יש גם חיסרונות..שאסור לציין פה בפורום.. תאמין לי שביררתי על כל החנויות בסביבה..

אחי אם תוכל לכתוב לי בפרטי או באי סי קיו 27826271

את שם החנות אני אשמח

כי גם לי את הסגנון של ההורים שלך :)

פורסם

זה לא רק האיכות באנלוגי

יש לו גם תמיכה בEAX 5, הוא מוריד יותר עומס מהמעבד וגם יש לו פיצ'רים מאוד נחמדים כמו cmss3d headphones שלא מצריכים אותי לקנות אוזניות 5.1

פורסם
  • מחבר

cmss3d headphones לא הבנתי את מה שרשמת על זה..

פורסם

נראה לך שהכרטיס המובנה יתמוך בוויסטה....?!

תחכה. תתקין וויסטה כשיהיה לך DX10 זה ייצא בערך באותו זמין שיהיה וויסטה בעברית אולי קצת אחרי אבל לא נורא.

פורסם
  • מחבר
נראה לך שהכרטיס המובנה יתמוך בוויסטה....?!

כע שאלת יאת זה כבר.. הוא יתמוך מצויין אבל בלי הAERO..

תחכה. תתקין וויסטה כשיהיה לך DX10 זה ייצא בערך באותו זמין שיהיה וויסטה בעברית אולי קצת אחרי אבל לא נורא.

הא אין עדיין שום גירסא של עברית? וואי זין :-\ אפילו לא באינטרנט?

פורסם

cmss3d headphones לא הבנתי את מה שרשמת על זה..

זה לוקח את אפקטים שאמורים להישמע בסראונד מכל הכיוונים ועושה להם downmix ל2 ערוצים

ככה שאם אתה משתמש באוזניות סטריאו אתה עדיין תשמע מכל הכיוונים אם אתה משתמש בזה

זה פיצ'ר

פורסם

תודה רבה רבה לך על ההמלצה למארז לדיסק קשיח עזרת לי מאוד מאוד

אני לא ממליץ לאף אחד להתקין ויסטה עדיין,כמו ששמעתי ממומחים שאני מכיר מהתחום,כהרגלם של תוכנות חדשות משמעותיות יש באגים משמעותיים ועידכונים בעייתים,חכו קצת ואז תתקינו,בינתיים הxp הוא מעולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים