עבור לתוכן

אללה סוףסוף קניתי מחשב חדש!!!

Featured Replies

פורסם

מעבד: E6300

לוח אם: 945G של גיגהבייט

זיכרון: 2G 667MHZ

כונן קשיח: 250GB 16MB WD

צורב: LG H22

ספק: ENERMAX 400W

מארז: גיגהבייט פוסידון

ראוטר: לינקסוס WRT54G

כרטיס רשת אלחוטי: אדימקס 7128G

עכבר: מיקרוספט אופטי

מקדלת: לוג'יק אליט

מסך: LG L194WT

כונן חיצוני לHD וכונן 80G בממשק IDE שאתה מכניס בתוך הכונן ומשמש ככונן חיצוני (יוצא יותר זול מסתם כונן חיצוני ואתה מקבל גם מארז :))

מה אתם אומרים? אני יקבל גם דברים רעים ;D

אגב למי שלא מובן למה קניתי כרטיס מסך מובנה זה בגלל שעוד 3 חודשים אני משדרג לכרטיס DX10 ככה שאני מסוגל להסתדר עם כזה כרטיס 3 חודשים

חוצמיזה שזה היה מייקר לי את העסק והייתי כבר לחוץ בתקציב..

לגבי מסך רציתי את הCMV22" ממה שהבנתי אבל 2 צעירים באו לארץ ומייבאים את המסכים האלה.. שימו לב שרק לKSP יש אותם וברגע שאלה שמייבאים אותם יפשטו תרגל או יפסיקו לייבא אותם או כל דבר אחר כל מי שיש לו את המסך הזה ידפק בגלל האחריות ולא יקבל אחריות.. ובגלל זה לא לקחתי אותו

ואני החלטתי בסוף לא לעשות OC בגלל זה הזיכורנות והלוח פשוטים..

בקיצור מעבד מעולה כל מי שלא עוסק ברינדורים וקידודים לא צריך יותר מיזה.. לוח אם שמי שלא עושה OC לא צריך יותר ממנו כנ"ל לגבי זיכורנות לא צריך יותר מ2G ולא צריך מעל 667MHZ אם לא עושים OC.. כונן קשיח אין צורך מעל 250G צורב מעולה ספק שיחזיק כל מה שאני ירצה.. מארז מצויין ואין לי כל צורך בשום מארז יותר טוב ראוטר וכרטיס רשת שלא יעשו בעיות עכבר ומקדלת זה כבר טעם אישי .. אותם אני אוהב.. מסך מעולה

ואת הכונן החיצוני שקימבנתי יתן לי לעשות גיבויים ולהעביר מחברים את כל השירים סרטים ומשחקים שעל המשחב שלהם בקלות..

לדעתי שום בנאדם שהשימושים שלו כמוני.. (משחקים סרטים שירים הורדות וקצת גרפיקה) לא צריך מחשב יותר מיזה..

שידרוג עתידי מתוכנן:

לשדרג לכרטיס DX10 כרטיס בסביבות ה1500-2000

רמקולים Z5500

כרטיס קול X-FI

ואולי עכבר ומקלדת טובים יותר

ככה שיוצא מחשב קטלני ביותר!!!

וכמובן תודה ענקית לכל הפורום על העזרה והתמיכה כשהיו לי מלא שאלות על כל מיני חלקים ולמדתי מיזה המון!!!!

פורסם

תתחדש,רואים שבמפרט הושקע בו מחשבה רבה :xyxthumbs:

פורסם

תתחדש, מזל טוב :).

כמה הוא עלה לך?

פורסם

בשעה טובה פרגולה תתחדש על המחשב. :xyxthumbs:

אני גם מתכוון לקנות לאחי מחשב בסיגנון כמו שלך. כמה יצא לך הכל?

פורסם
  • מחבר

עם כל הראוטר והכרטיס רשת והכונן שהוספתי עם המארז והכל יצא 7100

ולא קניתי בחנויות שממליצים עליהם בד"כ פה בפורום..

קניתי מחנות שקנינו בה כבר 3 מחשבים ושאנחנו סומכים עליהם ב100 אחוז

והסכימו לתת לנו לשלם בצ'קים דחויים (ככה ההורים שלי רצו.. לא מסכימים לשלם בלי לקבל קודם משהו ביד ;D)

בגלל זה זה גם טיפלה יקר מאשר חנויות אחרות זולות..

אבל לחנויות הזולות יש גם חיסרונות..שאסור לציין פה בפורום.. תאמין לי שביררתי על כל החנויות בסביבה..

פורסם

תתחדש, יש'ך מחשב לא רע, אבל מה תעשה עד שתקנה כרטיס DX10??? תשחק עם 600 על 800?

-ג'ו

פורסם
  • מחבר
תתחדש, יש'ך מחשב לא רע, אבל מה תעשה עד שתקנה כרטיס DX10??? תשחק עם 600 על 800?

אממ בוא נתחיל מיזה שאני כבר חצי שנה עם כרטיס מסך שבו אני רואה סרטים על רבע מסך!! ולא יכול לשחק בשום משחק..

אז ככה ש3 חודשים אני יסתדר עם כרטיס שהוא יתן לי לשחק בפיפא או משחקים כאלה.. (על 1024 על תגזים 800 חח)

דבר שני אני הולך להוריד כל לילה מלאמלא סרטים וסדרות ככה שכל יום יהיה לי מה לעשות אפילו יותר מדי כלכך הרבה סרטים לצפות בהם..

חוצמזיה שאני מתכנן להתחיל ללמוד ב3DMAX אז זה גם יעביר לי את הזמן

חוצמזיה שאני יכול לשחק בפיפא שזה מספק אותי בהחלט ל3 חודשים.. ואם זה יפעיל את WOW ב3 חודשים האלה אז בכלל אין על מה לדבר..

אז אמרתי לעצמי למה להשקיע בכרטיס מסך אם אני יסתדר במילא בלעדיו ל3 חודשים ואז לקנות משהו קטלני..

וזה היה עדיף מאשר לרדת בחלקים אחרים..

פורסם

אם אתה אומר..

גם אני אקנה DX10 עוד 3 חודשים גג 5, אבל בינתיים קניתי X1900XT...

חוץ מזה, מה היה לך קודם פנטיום 2 עם איזה כ.מסך PCI 16MB SDRAM? חח מה זה רבע מסך?

ד"א, אחלה להקה יש לך באווטר, תנסה לשמוע VIOLENT WORK OF ART אתה בטוח תאהב אותם [אם תצליח להשיג שירים שלהם ;)]

-ג'ו

פורסם

תתחדש מחשב מעולה(כאמור די יקר אבל אמינות זה מאוד חשוב).רק לא ציינת את הדגם הספציפי של הHD.מדובר WD2500KS ?

פורסם

אם אתה אומר..

גם אני אקנה DX10 עוד 3 חודשים גג 5, אבל בינתיים קניתי X1900XT...

חוץ מזה, מה היה לך קודם פנטיום 2 עם איזה כ.מסך PCI 16MB SDRAM? חח מה זה רבע מסך?

ד"א, אחלה להקה יש לך באווטר, תנסה לשמוע VIOLENT WORK OF ART אתה בטוח תאהב אותם [אם תצליח להשיג שירים שלהם ;)]

-ג'ו

לדעתי לשלם 2000 שקל על כרטיס מסך שעוד חצי שנה תחליף אותו זה בזבוז.

קונים ב1000 שקל (כמו 7600GT בזמנו) ומחכים לכרטיס DX10.

פורסם

יש לי גם כונן קשיח ide אתה יכול להמליץ על הדרך שבה חיברת אותו למחשב בתור חיצוני?.. אני רוצה גם לעשות משהו דומה..

פורסם

טוב לשמוע פרגולה :)

אני אף פעם לא מבין למה אנשים צריכים רמקולים וכרטיסי קול כאלה איכותיים שאפשר מובנה ורמקולים ב 200-300 ש"ח לשמוע אותו דבר ב 95%...

בסוף לקחת פוסידון, לא טריטון? אחלה...

פורסם

לא מבין למה אנשים צריכים רמקולים וכרטיסי קול כאלה איכותיים שאפשר מובנה ורמקולים ב 200-300 ש"ח לשמוע אותו דבר ב95% 5%

פורסם
  • מחבר

:lol: היה לי פנטיום 4 חביב עם 256MB וגיפורס 4 עד שיום אחד הכרטיס מסך נהרס :-\ מאז רבע מסך.. ואתה לא יכול לרואת תסרט על בהיר

ד"א, אחלה להקה יש לך באווטר, תנסה לשמוע VIOLENT WORK OF ART אתה בטוח תאהב אותם [אם תצליח להשיג שירים שלהם ]

מזה להשיג .? מורידים :silly: הם צועקים כמו לאיודע מה חח אני אוהב את in your face אבל פשוט אהבתי את הרקע של האלבום הזה אז שמתי אותו :)

רק לא ציינת את הדגם הספציפי של הHD.מדובר WD2500KS ?

מזה בעצם משנה? כאילו הסיומת.. אני יודע שיש משהו שאומר אם זה IDE או SATA אבל מה עוד?

קונים ב1000 שקל (כמו 7600GT בזמנו) ומחכים לכרטיס DX10.

ל3 חודשים גם לא קונים ב1000.. הרי זה כרטיס שתשים סתם בצד.. 1000 שקל לפח :-\

יש לי גם כונן קשיח ide אתה יכול להמליץ על הדרך שבה חיברת אותו למחשב בתור חיצוני?.. אני רוצה גם לעשות משהו דומה..

ברור אחי.. אתה פשוט קונה מארז כזה.. http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2616&catcode=161&AdCat=&parentid=

משהו בסגנון הזה מכניס את הHD וזה כונן נייד רק עם מארז ויוצא יותר זול :xyxthumbs:

אני אף פעם לא מבין למה אנשים צריכים רמקולים וכרטיסי קול כאלה איכותיים שאפשר מובנה ורמקולים ב 200-300 ש"ח לשמוע אותו דבר ב 95%...

חח אני כלכל היום שומע מוזיקה.. ורואה סרטים ולמשחקים זה ממש משפיע על "החוויה"

אבל חשבתי אולי לקחת רמקולים אוליאולי אם ההורים לא יסכימו אותם אז משהו יותר חלש יותר חלש זה בעיקרון ממש חזק פשוט הZ5500 זה 500W

זה מרעיד ת'בית אבל זה נריאה כבר.. אבל רמקולים בהחלט מוסיפים מאוד לחווייה חוצמזיה שזה סראונד וזה גם מוסיף..

זה כי לא היה את הטריטון בכסוף וההורים שלי רצו רק כסוף חח

אבל היא לא הוסיפה לנו את ה70 שקל הפרש :)

פורסם

טוב לשמוע פרגולה :)

אני ממליץ לך ללכת דחוף לרופא אף אוזן גרון שיבדוק את האוזניים שלך, השמיעה שלך כנראה בהתדרדרות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים