פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שאמור להתחבר לטלויזית HDTV , מעבר לזה השימוש במחשב הוא די בסיסי ולכן חשבתי על אחד משני הלוחות:Albatron KM51PV-AM2 ב- 461 ש"חאו ASUS M2NPV-VM ב- 498 ש"חיש עדיפות לאחד הלוחות?תודה רבה
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים מניסיון של כמה מחשבים וביקורות קח את האסוס,הוא נחשב ללוח עם VGA מובנה מעולה.עד כמה שאני זוכר האלבטרון יציאת ה-HDTV היא אופציה.
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים לשניהם אין יציאת HDTV בפאנל I/Oזה בבאנדל,מה זה חשוב?באסרוק זאת אופציה,אתה לא מקבל בבאנדל.אגב,יש בכלל לוחות עם HDTV ב-I/O?
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים אני מניח שב-DFI Infinity C51PV דרך ממיר של ה-Svideo (למעשה כמו כל HDTV אחר)
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים אם אני זוכר נכון, ה M2NPV-VM מגיע עם הפנאל הזה (S-VIDEO ו 2 או 3 חיבורי RCA, לא יודע מה בדיוק תפקיד כל אחד מהחיבורים האלו).
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים אני מניח שב-DFI Infinity C51PV דרך ממיר של ה-Svideo (למעשה כמו כל HDTV אחר) זה לא SVIDEO,זה נקרא MINI-DIN,זה קצת עבודה בעיניים למי שלא מבין,כי הוא לא מוציא אות דיגיטלית,אלא תומך ברזולוצית HD,אבל זה לא העיניין. אם אני זוכר נכון, ה M2NPV-VM מגיע עם הפנאל הזה (S-VIDEO ו 2 או 3 חיבורי RCA, לא יודע מה בדיוק תפקיד כל אחד מהחיבורים האלו). נכון,לכן המלצתי לו על האסוס..
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים מחבר ניתן לצפות בסרטים בHDTV באסוס או באלבטרון ללא כרטיס מסך נפרד?אלא בעזרת ה 6150 המובנה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.