פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים אתה צריך להתקין את הגירס הכי עדכנית של DirectX, בכתובת: http://www.microsoft.com/israel/windows/directx/default.mspxתלחץ על הקישור- ''הורד את הגירסה הכי עדכנית של DirectX''את השאר את כבר תבין...מקווה שעזרתי!
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים שמשהו מכם יחליף אווטר זה ממש מעצבן ומה המפרט שלך פותח הדיון? צודק, תרשום מפרט כדי לייעזרו לך
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים ומה המפרט שלך פותח הדיון?מה זה משנה?, תקרא את מה שכתוב בהודעה זה כל כך ברור...
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים מחבר צודק, תרשום מפרט כדי לייעזרו לך אתה יודע את המפרט שלי אז על ת'ספאים (CROSSFIRE) מה משנה המפרט התקנתי DIRECTX9.0C וזה לא עובד
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים חח אותו אוואטר,התבלבלתי,רשמתי הודעה לmutation או משו כזה=/קיצר לפי הודעת השגיאה אתה צריך גרסא עדכנית של DX על המחשב.אם אתה אומר שיש לך ועדיין לא עובד:1)לא התקנת נכון / בכלל את ה DX .2)המחשב שלך על הפנים 3)המשחק לא מקורי,ושיקרת.
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים אתה יודע את המפרט שלי אז על ת'ספאים (CROSSFIRE) מה משנה המפרט התקנתי DIRECTX9.0C וזה לא עובד נכון שאני יודע אבל הם לא יודעים וזה לא ספאם.... חח אותו אוואטר,התבלבלתי,רשמתי הודעה לmutation או משו כזה=/ קיצר לפי הודעת השגיאה אתה צריך גרסא עדכנית של DX על המחשב. אם אתה אומר שיש לך ועדיין לא עובד: 1)לא התקנת נכון / בכלל את ה DX . 2)המחשב שלך על הפנים 3)המשחק לא מקורי,ושיקרת. Big lol :lol: :lol: :lol:
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים חח אותו אוואטר,התבלבלתי,רשמתי הודעה לmutation או משו כזה=/קיצר לפי הודעת השגיאה אתה צריך גרסא עדכנית של DX על המחשב.אם אתה אומר שיש לך ועדיין לא עובד:1)לא התקנת נכון / בכלל את הDX -2)המחשב שלך על הפנים 3)המשחק לא מקורי,ושיקרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.