פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים מחבר יש לי nod 32 ופיירוול של ווינדוס, אני כרגע מתקין פיירוול סיגייט, הוא טוב?
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים האמת שאני משתמש sygate ואני מאוד מרוצה למרות שה internet security של kaspersky יותר טוב
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים אני משתמש ב- Zone Alarm, מומלץ.... מקווה שעזרתי בשביל לחסום אנשים שפורצים למחשב שלך, כן, מומלץ. בשביל סתם גלישה באינטרנט ומשחקי רשת, לא ממש. (הוא חוסם לי כל דבר שמתחבר לאינטרנט )
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים בדרך כלל הוא שואל. אבל לפעמים לא לפי מיטב נסיוני יש אפשרות להוסיף תוכנה ולהגדיר (מאשר/חוסם וכ'ו)
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים בהתקנה בטח לחצת כל הזמן Next כמו זקן עם פרקינסון בלי להסתכל מה שואלים אותך.תשים לב שלקראת סוף ההתקנה שואלים אותך 4 שאלות, אחת מהם זה מה הניסיון שלך במחשבים, שים את זה על very high או משהו בסגנון והוא ישאל אותך על כל תוכנה שמנסה לגשת לאינטרנט.
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים זה לא ממש משנה לי, כבר הגדרתי לו איזה תוכנות יכולות להתחבר לאינטרנט ואיזה לא.רק שהוא לא שומר את ההגדרה של 'load ZoneAlarm Security Suite at strutup'
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר עשיתי סריקה מלאה עם הסריקה אונליין של נורטון.הוא מצא לי רק adaware אחד, משו לא רציני.עם הוא לא מצא לי שום וירוס או טרויאן, אז המחשב שלי לא יכול להיפרץ נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.