עבור לתוכן

WideScreen ומחשב נייד...6000-6500

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתכוון בקרוב לרכוש מחשב נייד לצרכים משרדיים בעיקר! משמע סטודנט שצריך בעיקר וורד אקסל פאוור פויינט SPSS וכו'...

כשפתחתי הודעה על איזה מחשב לקנותהמליצו לי בחום על HP DV6186.

עכשיו, הצג של ה6186 הוא מסך רחב. איך זה יתבטא על הכתב? איך יראו את זה על הצג? הכתב יהיה רחב? מרוח?

חשוב לי לציין שהמחשב לא ינגן סרטים ולא משחקים (הוא לשימוש לימודי). מה אתם אומרים?

יש מחשב של חברה אחרת באיכות דומה ל6186 עם מסך רגיל שכדאי לי לקנות או שזה לא משנה ולקחת את הWIDESCREEN?

תודה רבה.

פורסם

שום דבר לא יהיה לא מרוח ולא רחב.

הסיבה שבכלל קורה שיש תמונה מתוחה על מסך רחב, זה כאשר מציגים על מסך רחב תמונה שהיא לא ברזולוצית WIDESCREEN.

כל המסמכים שציינת יראו טוב, ולדעתי גם בצורה מאד נוחה, לא תהיה לך שום בעיה.

גם אני סטודנט וקשה לי להאמין שלא תדליק עליו איזה סרט מדי פעם :)

בכל מקרה, ה6186 לא מתאים לכל אחד. הסיבה שהוא מומלץ היא בגלל שהמחיר שלו מאד תחרותי יחסית למפרט שלו. יש אלמנטים במפרט שיחסית אקסקלוסיביים בו, כמו שילוב של CORE 2 DUO וכרטיס מסך יעודי במחיר טוב, ולכן הוא מומלץ. אם אין לך צורך בכרטיס מסך(וגם כנראה לא במעבד חזק מאד) אז יש אלטרנטיבות אחרות כמו נייד קל יותר, כי ה6186 גדול וכבד יחסית. שים תקציב בכותרת בכל מקרה בשביל שלא ינעלו לך את האשכול, ואז אולי אפשר יהיה לעזור לך יותר.

פורסם
  • מחבר

למה ה- 6186 לא מתאים לכל אחד?

הוא מתאים לעבודה משרדית?

אשמח לשמוע על תחלופה אחרת עם אותו מפרט נתונים באיזור 6000-6500 עם מסך רגיל.

מהו המחשב האולטימטיבי ביותר לעבודה משרדית בתחום כסף הזה? חשוב שהוא יהיה מהיר וחזק.

פורסם
  • מחבר

עוד מישהו?

פורסם
  • מחבר

תודה.

המחשב של DELL ממש נחמד...

מה ההבדל בין דגמי ה- Latitude? ומהם דגמי ה- INSPIRON? ומה ההבדל בין שתי הקטגוריות?

ושורה תחתונה, ה- 6186 של HP מתאים לצרכים שלי של עבודה משרדית? איזה מחשב בעל פונקציות זהות מגיע עם מסך רגיל ולא רחב?

תודה רבה!

פורסם

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222746.0

בשורה התחתונה, לצרכים משרדיים עדיף נייד עסקי. בכל מקרה עדיף נייד עסקי כל עוד הוא מתאים לצרכים שלך ונכנס בתקציב.

אני לקחתי למשל את הHP שכמעט זהה ל6186 מפני שהייתי צריך את הכרטיס מסך שלו וכמו כן אני מעדיף מסך GLARE.

פורסם
  • מחבר

מה זה מסך GLARE?

אוקי, אז הבנתי שLatitude זה המחשב העסקי של DELL. מה ההבדל בין דגמי הLatitude ? האם הדגם שהצעת לי נחשב למחשב טוב אמין וחזק?

ונחזור לשאלת המקור, מסך רחב 15.4 אינץ' יכול באמת להפריע לי כשאני עובד עם מסמכים?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים