פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים שימו לב שרשמתי כמה חינמיים בהתחלה. אם אתם משתמשים באף אחד מאלה - רשמו אותואם ממש לא נהנתם מאנטיוירוס שהופיע ברשימה - תכתבו למה... תודה
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים ניסיתי הכל, כולל הקספרסקי שלכם, לדעתי- SYMANTEC CORPORATE ANTIVIRUS הוא הנחמד מכולם.ברצוני לציין, שאין אנטיבירוס שלא היה מותקן אצלי במחשב.תשימו לב, לא NORTON, אלא SYMANTEC CORPORATE.
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים KASPERSKY 6 INTERNET SECURITY כולל הכל!!! FIREWALL,ANTI SPAM.......... פשוט הכל !!!! אנטי וירוס מצוין! (אני משתמש ב TRAIL) גירסה:6.0.1.411
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים חשבתי שכבר דנו בנושא זה פעמים רבות...בכל אופן ה SYMANTEC CORPORATE הוא בהחלט די קליל ביחס לקרוב המשפחה הביתי שלו אבל הוא עדין אנטי וירוס גרוע.אין ספק שהקאספרסי והנוד עדיפים.אני אישית עברתי מקאספרסי לנוד לא מזמן.הנוד יותר קליל ופחות מעיק/מאט את המחשב. מה גם שלאחרונה היה להם בעיות לקארספרסקי עם עידכונים וכאלה והאנטי וירוס היה קורס ו/או נתקע הרבה פעמים.אגב לפי מה ששמעתי ה NOD32 בגרסתו הבאה (שאמורה לצאת עוד כמה חודשים) יכלול גם FIREWALLחוץ מיזה שניהם זולים ולא גורמים לחור בכיס.
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים עד לפני יומיים זה היה KAS+NOD32... אבל אחרי מאז אני לא נודע בNOD!הייתי כל הזמן עם KAS... עכשיו היה לי בעיה עם הKEY.... אז התקנתי NOD אבל! אחרי שבוע יש לי כבר וירוס!מה גם שכל תוכנות האני ספייור שהיו אצלי במחשב מצאו אות הוירוס הזה[אבל לא הצליחו למחוק] אהל הNOD לא מצא אותו!וNOD היה מעודכן..........מאז אני לא נודע בNOD יותר! קספרסקי שולט!
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים משתמש בקספרסקי.קיים קספרסקי שמץאים לויסטה? יש גרסת בטא שעדיין מפתחים אותה אם אני זוכר נכון.
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים אני לא מאמין שעוד דיון כזה נפתח..... דיון חסר משמעות וחסר תכלית... טוב אולי כי פותח הת'ראד רצה לעלות את מונה ההודעות שלו.בתקופה הקצרה שאני כאן אני ראיתי לפחות 20+ הודעות על החרא הזה.לדעתי צריך לתת אזהרה לכול מי שפותח עוד דיון על זה... או לעשות מנושא כזה סטיקי
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים מחבר נו, באמת....אני רוצה לדעת מה הנפיצות של אנטיוירוסים שוניםאני יודע שיש הרבה פיראטים, ואני יודע שKAS עכשיו מבצעים הרחקה של KEYS מוכפלים או פיראטיים. כנ"ל לגבי BITDEFENDERוחוצמזה אני רוצה לדעת מי משתמש באנטיוירוסים החינמיים שציינתי. אולי אני זונת הודעות, אבל להציע למחוק רעיון סקר כזה זה לא דמוקרטי וחצוף. אני יודע שהרבה אנשים דנו כבר על "איזה אנטיוירוס יותר חזק-כלי-שאקל" ו"אבא שלי יותר חזק" - אבל זה לא העיניין כאן.
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים KAV מספר 1הוספתי עליו outpost pro ויש לי שקט אין ספק שה KIS מצויין בעיקר האנטי ספאם שלהם (אבל מכורח הניסיבות , אין באפשרותי להשתמש בו)וקראתי ברשת בכול סקירות האבטחה שמומלץ תמיד לשים אנטי וירוס ו FW מחברות שונות ולא כחבילה, יותר מאובטח
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים נו, באמת.... אני רוצה לדעת מה הנפיצות של אנטיוירוסים שונים אני יודע שיש הרבה פיראטים, ואני יודע שKAS עכשיו מבצעים הרחקה של KEYS מוכפלים או פיראטיים. כנ"ל לגבי BITDEFENDER וחוצמזה אני רוצה לדעת מי משתמש באנטיוירוסים החינמיים שציינתי. אולי אני זונת הודעות, אבל להציע למחוק רעיון סקר כזה זה לא דמוקרטי וחצוף. אני יודע שהרבה אנשים דנו כבר על "איזה אנטיוירוס יותר חזק-כלי-שאקל" ו"אבא שלי יותר חזק" - אבל זה לא העיניין כאן. אתה יכול פשוט לעשות חיפוש אני לא מאמין שעוד דיון כזה נפתח..... דיון חסר משמעות וחסר תכלית... טוב אולי כי פותח הת'ראד רצה לעלות את מונה ההודעות שלו. בתקופה הקצרה שאני כאן אני ראיתי לפחות 20+ הודעות על החרא הזה. לדעתי צריך לתת אזהרה לכול מי שפותח עוד דיון על זה... או לעשות מנושא כזה סטיקי כנ''ל :pissed:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.