עבור לתוכן

בעיה בחיבור 2 הארד דיסקים

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב שיש לו הארד דיסק אחד של 120 GB ואני קניתי אתמול הארד דיסק חדש של 250 GB ואני רוצה להרחיב את המקום ולחבר למחשב שתי הארד דיסקים אז חיברתי את ההארד דיסק החדש ב SLAVE אבל ה WINDOWS לא מראה לי שיש לי עוד כונן אז בדקתי בBIOS בהוא הופיע אבל הWINDOWS לא מזהה אותו

בבקשה תעזרו לי :) :) :)

פורסם

אתה צריך לזהות אותו בWINDOWS.

לחיצה עם כפתור ימין של עכבר על "מחשב שלי" -> ניול -> ניהול דיסקים כשיחים.

שמע, זה לא מדויק (אני לא עובד עם WINDOWS עברי אלא אנגלי), והתרגום חופשי מאנגלית, אבל העקרון הוא אותו עקרון.

שם תמצא את דיסק הכשיח שלך.

שמתי תמונה לדוגמה, אבל אצלי מופיע אחד, ואצליך יופיעו שניים.

תחלק אותו למחיצות, פרמט אותו, ו-שיהיה לך שימוש נעים וללא תקלות.

תתחדש.

:yelclap::xyxthumbs::yelclap:

[attachment deleted by admin]

פורסם

סליחה על הקפצה, אבל הנה לך עוד תמונה:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההזבר המפורט והתמונות אני הצלחתי :yelclap: :yelclap:. אבל תגיד אפשר לחבר בין מחצות כי יש לי כונן C וכונן D מהקודם אני יכול לחבר אותם לאחד?

פורסם

אם המחיצות על שני דיסקים שונים-בדרך כלל לא, אבל יש תוכנות שעושות את זה, אבל זה לא מומלץ.

אם המחיצות על דיסק אחד-בהחלט כן, עם PARTITION MAGIC או עם ACRONIS DISK DIRECTOR SWEETE.

פורסם
  • מחבר

וזה ימחק לי את כל מה ששמור על הכוננים?

פורסם

אל תעשה את זה.גם אם עכשיו זה לא ימחק זה עלול לקרות אח"כ.פשוט לא כדאי.מילא בRAID 0 אתה מקבל שיפור בביצועים אבל סתם כך לקחת את הסיכון ללא שום תועלת?

פורסם

אל תעשה את זה.גם אם עכשיו זה לא ימחק זה עלול לקרות אח"כ.פשוט לא כדאי.מילא בRAID 0 אתה מקבל שיפור בביצועים אבל סתם כך לקחת את הסיכון ללא שום תועלת?

הבן-אדם צודק ב100%.

בגלל זה גם אני רשמתי קודם, שזה אפשרי, אך לא רצוי.

פורסם

סליחה על הקפצה, אבל הנה לך עוד תמונה:

פעם הבאה תערוך את ההודעה ואל תקפיץ.

פורסם
  • מחבר

לא אני רוצה מהדיסק החדש רק מהישן לעשות C במקום C וD

פורסם

אז אתה רוצה לאחד שתי מחיצות בדיסק הישן?מעולם לא עשיתי זאת אך נדמה לי שאתה צריך להשתמש לשם כך אם תוכנה יעודית כמו שכבר הציעו לך

אם המחיצות על שני דיסקים שונים-בדרך כלל לא, אבל יש תוכנות שעושות את זה, אבל זה לא מומלץ.

אם המחיצות על דיסק אחד-בהחלט כן, עם PARTITION MAGIC או עם ACRONIS DISK DIRECTOR SWEETE.

רק תגבה את החומר החשוב לפני זה.שלא יהיו פאדיחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים