עבור לתוכן

ארץ נהדרת-חבורה של מנוולים

Featured Replies

פורסם

אני הבהיר את מה שאמרתי . ליברמן בעד היתפנות מ2 הצדדים כלומר אם יהודים מהשטחים אלינו אז לפנות ישובים ערבים/מוסלמים לשטחים . הוא טוען שאם אנחנו נממן הוצאות טיסה לפלסטינים 90% מהם יעזבו את השטחים מרצונם למדינות אחרות . לא תראו אותו טוען בפומבי שדעותיו נגד העם השני אבל דעותיו כולכך ימניות שאין הרבה הבדל. אני לא נגד ערבים/מוסלמים אזרחי ישראל משלמי מיסים .

• תגובות 357
  • צפיות 25.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אבל הוא צודק

למה הפלסטינים צריכים לקבל מדינה הומוגנית(אנחנו פינינו את ההתנחלויות), ואנחנו צריכים לקבל מדינה עם 20% ערבים?

פורסם

זה כי יהודים לא רוצים לגור ברשות, וערבים רוצים לגור בישראל - זה למה.

דרך אגב, אני זוכר שהיו התנחלויות שרצו להישאר שמה תחת שלטון פלסטינאי - אני עדיין לא מבין למה לא נתנו להם.

פורסם

למישהו יש לינק לקטע? לא מצאתי אותו באתר של ארץ נהדרת :x

פורסם

אני זוכר שהיו התנחלויות שרצו להישאר שמה תחת שלטון פלסטינאי - אני עדיין לא מבין למה לא נתנו להם.

אין לי מה להוסיף

פורסם

אלה שרצו להישאר , חוקתית אין אפשרות למנוע מהם לגור שם אבל הם צריכים את האישור של הרשות הפל' ומדינת ישראל יגדיר אותם כגרים בארץ זרה . כמו כול מדינה אחרת . השאלה היא אם הם רוצים אותם וכניראה שלא.

פורסם

סבבה. גם אנחנו לא רוצים את ערביי ישראל.

פורסם

אלה שרצו להישאר , חוקתית אין אפשרות למנוע מהם לגור שם אבל הם צריכים את האישור של הרשות הפל' ומדינת ישראל יגדיר אותם כגרים בארץ זרה . כמו כול מדינה אחרת . השאלה היא אם הם רוצים אותם וכניראה שלא.

אבל למה לעזאזל זה עניין של המדינה אם הרשות רוצה אותם או לא? שישאירו אותם שם ושהרשות תכניס אותם לכלא/תגרש אותם או שיפתחו במלחמה עם הרשות והחמאס, למי אכפת?!

יש הבדל בין מישהו שכבר עכשיו הוא אזרח לבין מישהו שרוצה להיות אזרח.

פורסם

אז עשינו טעות ונתנו להם אזרחות. זה אומר שצריך לתת לטעות הזאת להתמשך?

פורסם

קודם כל, העניין הזה נתון לויכוח. ב' - אתה לא יכול לשלול אזרחות מאדם כלשהו ללא עילה סבירה.

פורסם

ברטון, חבל על הזמן... פרזיט לא יכיר בקיום הפרזיטיות, ובטח שלא יכיר בעובדה שזה לא בסדר....

פורסם
  • מחבר

בשם מי אתה מדבר?

פורסם

בשם עצמו ושאר פיצוליו.

פורסם

בשם מי אתה מדבר?

:hi:

ובשם עוד הרבה אנשים שפויים שרואים את המציאות כמו שהיא ולא כמו שראש הממשלה התורן מנסה להציג אותה כדי לצאת פוליטיקלי קוראקט...

פורסם
  • מחבר

אתה לא רואה שזה פועל לשני הצדדים?

אתה מתלונן שערביי ישראל לא רוצים אותך פה ואם היו יכולים היו זורקים אותך לים

כשאתה רוצה לעשות בדיוק אותו דבר.

פשוט לפתק שאתה שם בקלפי קוראים ישראל ביתנו ולפתק שלהם קוראים תע"ל-רע"ם

ומה לעזאזל קשור אולמרט לנושא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים