עבור לתוכן

ארץ נהדרת-חבורה של מנוולים

Featured Replies

פורסם

בקיצור

מהרגע שהכרזת על עתידך כמשתמט משירות צבאי, איבדת את המינימום הדרוש כדי לבקר אנשים על תרומתם לחברה

• תגובות 357
  • צפיות 25.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא נכון. אם הייתי מכריז שאני לא תורם לחברה זה היה משהו אחר. אני תורם לחברה, בדרכי שלי.

פורסם

יופי

רק שאף אחד לא שואל אותך אם אתה מעדיף לעשות צבא או להשתזף על חוף בתאילנד. אז תמלא את החובות האזרחיות שלך ותפסיק לזיין את השכל

פורסם

שלא ישאלו.

פורסם

החרדים שמתנגדים לקיומה של מדינת ישראל, מסרבים לשלם מיסים ולא נרשמים כאזרחים הם נטורי קרתא, שאר החרדים לא מתנגדים לקיום המדינה, משלמים מיסים ומחזיקים בתעודות זהות.

לגרש את נטורי קרתא, שהיו כאן עוד לפנ יקום המדינה? בסדר. קחו בחשבון שיש הרבה יותר ערבים ודרוזים שהיו כאן עוד לפני המדינה, שמתנגדים לקיום המדינה, שלא משלמים מיסים ושלא מחזיקים בתעודות זהות.

פורסם

שאר החרדים לא מתנגדים לקיום המדינה' date=' [b']משלמים מיסים ומחזיקים בתעודות זהות.

:lol: :lol: :lol:

אם אתה מתייחס ל-"משלמים מיסים" כ-"מביאים 15 ילדים, מקבלים את כל הקצבאות הקיימות בחוק הישראלי, לא משרתים בצבא [תזכורת: חוק גיוס חובה] ויונקים דמי אבטלה כדרך חיים" - אז כן, הם "משלמים מיסים"... ::)

פורסם

מספר הילדים הממוצע במגזר החרדי הרבה יותר נמוך מ- 15. קצבאות ניתנות לפי קריטריונים שאינם מתחשבים בדת (למעט קיצבה לתלמידי ישיבה שאינם עובדים). דמי אבטלה אפשר לקבל רק חצי שנה, כפי שאתה בטח יודע.

עוד משהו?

פורסם

מה זה משנה? 15? 8? עדיין רובם לא עובדים וחיים מקצבאות... נראה לי השלמת הכנסה או משהו כזה (במקום אבטלה...)

פורסם

הבטחת הכנסה, אולי?

אתה יכול לומר את אותו הדבר על המובטלים. לרובם יש יותר ילדים מהממוצע (אגב, זה גם פחות משמונה לחרדים), אף אחד מהם לא עובד והם חיים מקצבאות.

וזה לא משנה את העובדה שהחרדים, כמו המובטלים, משלמים מיסים. יש עוד מיסים חוץ ממס הכנסה, אתם יודעים, וחלק לא קטן מהחרדים עובדים ומשלמים גם מס הכנסה.

פורסם

טוב, שורה תחתונה:

1) ארץ נהדרת לא מאוד מצחיקים בזמן האחרון.

2) דא ליברמן.

:)

פורסם

מטבע- החרדים לא יכולים לשתף פעולה עם מדינת ישראל כי זאת הפרה של שלושת השבועות

פורסם

מטבע- החרדים לא יכולים לשתף פעולה עם מדינת ישראל כי זאת הפרה של שלושת השבועות

? 3 שבועות?

פורסם

עוד משהו שהם המציאו בשביל לא לשלם מיסים

פורסם

עוד משהו שהם המציאו בשביל לא לשלם מיסים

די כבר עם הבולשיט הם משלמים מיסים בדיוק כמוך ויש חרדים עשירים הרבה יותר מהישראלי הממוצע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים