פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים בקיצורמהרגע שהכרזת על עתידך כמשתמט משירות צבאי, איבדת את המינימום הדרוש כדי לבקר אנשים על תרומתם לחברה
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים לא נכון. אם הייתי מכריז שאני לא תורם לחברה זה היה משהו אחר. אני תורם לחברה, בדרכי שלי.
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים יופירק שאף אחד לא שואל אותך אם אתה מעדיף לעשות צבא או להשתזף על חוף בתאילנד. אז תמלא את החובות האזרחיות שלך ותפסיק לזיין את השכל
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים החרדים שמתנגדים לקיומה של מדינת ישראל, מסרבים לשלם מיסים ולא נרשמים כאזרחים הם נטורי קרתא, שאר החרדים לא מתנגדים לקיום המדינה, משלמים מיסים ומחזיקים בתעודות זהות.לגרש את נטורי קרתא, שהיו כאן עוד לפנ יקום המדינה? בסדר. קחו בחשבון שיש הרבה יותר ערבים ודרוזים שהיו כאן עוד לפני המדינה, שמתנגדים לקיום המדינה, שלא משלמים מיסים ושלא מחזיקים בתעודות זהות.
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים שאר החרדים לא מתנגדים לקיום המדינה' date=' [b']משלמים מיסים ומחזיקים בתעודות זהות. :lol: אם אתה מתייחס ל-"משלמים מיסים" כ-"מביאים 15 ילדים, מקבלים את כל הקצבאות הקיימות בחוק הישראלי, לא משרתים בצבא [תזכורת: חוק גיוס חובה] ויונקים דמי אבטלה כדרך חיים" - אז כן, הם "משלמים מיסים"... :
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים מספר הילדים הממוצע במגזר החרדי הרבה יותר נמוך מ- 15. קצבאות ניתנות לפי קריטריונים שאינם מתחשבים בדת (למעט קיצבה לתלמידי ישיבה שאינם עובדים). דמי אבטלה אפשר לקבל רק חצי שנה, כפי שאתה בטח יודע.עוד משהו?
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים מה זה משנה? 15? 8? עדיין רובם לא עובדים וחיים מקצבאות... נראה לי השלמת הכנסה או משהו כזה (במקום אבטלה...)
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים הבטחת הכנסה, אולי?אתה יכול לומר את אותו הדבר על המובטלים. לרובם יש יותר ילדים מהממוצע (אגב, זה גם פחות משמונה לחרדים), אף אחד מהם לא עובד והם חיים מקצבאות.וזה לא משנה את העובדה שהחרדים, כמו המובטלים, משלמים מיסים. יש עוד מיסים חוץ ממס הכנסה, אתם יודעים, וחלק לא קטן מהחרדים עובדים ומשלמים גם מס הכנסה.
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים טוב, שורה תחתונה: 1) ארץ נהדרת לא מאוד מצחיקים בזמן האחרון. 2) דא ליברמן.
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים מטבע- החרדים לא יכולים לשתף פעולה עם מדינת ישראל כי זאת הפרה של שלושת השבועות
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים מטבע- החרדים לא יכולים לשתף פעולה עם מדינת ישראל כי זאת הפרה של שלושת השבועות? 3 שבועות?
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים עוד משהו שהם המציאו בשביל לא לשלם מיסיםדי כבר עם הבולשיט הם משלמים מיסים בדיוק כמוך ויש חרדים עשירים הרבה יותר מהישראלי הממוצע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.