פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים לגבי השורה הראשונה -הכל כן, בתנאי שכל התנאים שכתובים הגמרא ייתקיימווד"א מטבע בקנקן- תסתכל מה רשום בפרק חלק לגבי מבזה ת"חמה הם אותם תנאים?אתה מוכן להסביר את זה לאתאיסט גמור שלא הבין דבר וחצי דבר מהמשפט הזה? תודה.
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים בראש לא יעמוד מנהיג דתיובינתיים כל סעיף שהבאת אין סיכוי שהוא יהיה במדינת הלכה.התנאים הם שיהיו עדים לכך והתראה - בינתיים כמה שמנסים להציג את ההלכה בתור קטלנית ישנה מימרא שאומרת שסהנדרין שהייתה הורגת אדם ב70 שנה היתה נחשבת קטלנית- מדינת ישרארל ממש פסיכופטית ביחס לכךסהנדרין פרק 11 כמדומני
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים א. למה לא? הרי מדינת הלכה - משמע שהיא פועלת ע"פ ההלכה. זוהי ההלכה.ב. אם כך, אתה טוען שיש להרוג הומואים/ביסקסואלים/טרנס, מישהו שמקלל את ההורים שלו ואישה מאורסת שבגדה(בתנאי שיש עדים{לא בעיה למצוא, בטח שלא עדי שקר} והזהירו אותם)?
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים מחבר על פי מה אתה קובע שאין סיכוי שהדברים האלו יהיו במדינת הלכה?ובכלל, אתה זה שקבעת שמדינת הלכה זה דבר טוב, אתה מוזמן להסביר כיצד
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים מחבר ככה זה שמצטרפים לדיון באמצע בלי לקרוא אותו...IG הביא לפה קישור של איברהים סרסור שרוצה לראות פה מדינה מוסלמית בראשות חליפה.אני אמרתי שהחרדים רוצים אותו דבר, הם פשוט לא אומרים את זה בקול רם.בשלב כלשהו אתה התערבת וכתבת את זהמה לדעתך כל כך גרוע בה???ואז נכנסנו לכל השטויות האלו
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים עזבו עכשו את החרדים אני עדיין לא נתקלתי באף מקור שהייה כתוב בו שאנשים הוצאו להורג בגלל העברות ה"קלות" למיניהן... לעומת זאת, אני שמעתי הרבה ידיעות על רצח על שטויות כאלה בשם הדת אצל הערבים. ושוב, יחי ההבדל הקטן. וצא מהסרט!
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים מחבר שאלת מתי חרדים רצחו בשם ההלכהנתתי לך דוגמאות.לא קיבלת אותם כי לא היה לך נוח.גם ערביי ישראל לא רוצחים יהודים כל יום.וצא מהסרט!
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים החרדים לא רוצים מדינה אלא אוטנומיה קטנה- לפחות אלה שאני מכיר הלוואי והיית צודק. ראה ערך "ההתנתקות". עזבו עכשו את החרדים אני עדיין לא נתקלתי באף מקור שהייה כתוב בו שאנשים הוצאו להורג בגלל העברות ה"קלות" למיניהן... לעומת זאת, אני שמעתי הרבה ידיעות על רצח על שטויות כאלה בשם הדת אצל הערבים. ושוב, יחי ההבדל הקטן. וצא מהסרט! וואלה? אני לא.
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים ואם אני ארצח מישהו בשם קהילת האתר זה אומר שאני ייצגתי פה מישהומה לעשות שמה ששניהם עשו(שאף אחד מהם לא חרדי) נוגד את ההלכהותזכיר לי מה החרדים עשו בהתנתקות
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים ותזכיר לי מה החרדים עשו בהתנתקותאמרת שיסתפקו באוטונומיה, אני לא רואה כיצד זה קרה במהלך ההתנתקות.
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים ^^^^^ איפה היו חרדים בהתנתקות? היו שם דתיים "כיפה סרוגה" בעיקר.. וגם חילוניים :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.