עבור לתוכן

כדאי לי להתקין IE7?

Featured Replies

פורסם

נו, זאת בדיוק הנקודה.

זה ככה כי הם עשו את זה ככה. וזאת בדיוק הטענה נגדם.

• תגובות 63
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

זה לא קצת קטנוני לנהל דיון של כמה דפים על כך שIE7 עושה רסטרט אחרי התקנה?

פורסם
  • מחבר

omrij1xc.gif

מיקרוסופט :pissed:

פורסם

מה קשור האווטר שלי?

ובאופן כללי, יש להם את הדברים היותר טובים ואת הדברים הפחות טובים, כמו כל חברה

תנסה לחשוב איפה היית היום בלעדיהם...

פורסם
:) - צודק יש צורך לעשות RESET גם בהסרה ...
פורסם

חחחח הכי מצחיק אותי זה שהוא תמיד מבקש ממני לעשות ריסטרט כדי שהשינויים יכנסו לתוקף, אחרי שאני משנה דברים בטאב ה-startup של msconfig...

מה, אני חייב לעשות ריסטרט בשביל שתוכנה X כבר לא תעלה עם הפעלת המחשב? oh really? :screwy:

פורסם

אני מדבר על גרסה חוקית לחלוטין.

אני באופן אישי התקנתי את ה-IE7 דרך INSTALLER (לא דרך העדכונים) ולא מצאתי אותו ב-ADD/REMOVE ולא ב-UPDATES.

מה שמשאיר אופציה אחת בלבד.

לדעתי אתה לא יודע איך לעשות את זה. ביותר מדי מקרים נתקלתי בעובדה שאנשים פשוט לא לחצו על ה-CheckBox של העידכונים בהוספה / הסרה. עדיין לא נתקלתי במקרה שזה באמת לא נמצא שם (כמובן שזה לא אומר שלא קיים מקרה כזה, אבל אני הייתי מהמר שאתה פיספסת, או שיש לך עותק לא חוקי ולא נעים לך להודות שזאת הסיבה).

אגב, אני התקנתי מזמן את ה-IE7 והייתי די מרוצה ממנו, חוץ מדבר אחד שהוציא אותי מדעתי - החיפוש. כשלוחצים CTRL+F מופיע חלון מעצבן כזה ולא נוח בכלל, בלי חיפוש אינקרמנטלי ונראה כאילו תוכנן לאי-נוחות מירבית :P

מי שמעוניין להשתמש ב-IE7 חובה להתקין את זה:

http://www.ieforge.com/InlineSearch/HomePage

עושה את החיים הרבה יותר קלים... אחרי שהתקנתי אותו, אין לי תלונות כנגד התוכנה. למי שמשתמש ב-RSS Feed המודול של Opera הרבה יותר טוב / נוח. גם של פיירפוקס יותר טוב, אבל פחות מזה של אופרה.

בקיצור, תיהנה, אחלה תוכנה, סתם יורדים עליה בגלל שזה של מייקרוסופט :P

פורסם

זה באמת מציק הקטע עם החיפוש

תודה :xyxthumbs:

פורסם

לדעתי אתה לא יודע איך לעשות את זה. ביותר מדי מקרים נתקלתי בעובדה שאנשים פשוט לא לחצו על ה-CheckBox של העידכונים בהוספה / הסרה. עדיין לא נתקלתי במקרה שזה באמת לא נמצא שם (כמובן שזה לא אומר שלא קיים מקרה כזה, אבל אני הייתי מהמר שאתה פיספסת, או שיש לך עותק לא חוקי ולא נעים לך להודות שזאת הסיבה).

אגב, אני התקנתי מזמן את ה-IE7 והייתי די מרוצה ממנו, חוץ מדבר אחד שהוציא אותי מדעתי - החיפוש. כשלוחצים CTRL+F מופיע חלון מעצבן כזה ולא נוח בכלל, בלי חיפוש אינקרמנטלי ונראה כאילו תוכנן לאי-נוחות מירבית :P

מי שמעוניין להשתמש ב-IE7 חובה להתקין את זה:

http://www.ieforge.com/InlineSearch/HomePage

עושה את החיים הרבה יותר קלים... אחרי שהתקנתי אותו, אין לי תלונות כנגד התוכנה. למי שמשתמש ב-RSS Feed המודול של Opera הרבה יותר טוב / נוח. גם של פיירפוקס יותר טוב, אבל פחות מזה של אופרה.

בקיצור, תיהנה, אחלה תוכנה, סתם יורדים עליה בגלל שזה של מייקרוסופט :P

מממ...ה-CHECK BOX של ה-SHOW UPDATES....איך לא חשבתי על זה!!!

פשוט גאונות בשיאה.

חשבת על זה לבד?

ואתה יודע מה?

נניח שלא חשבתי על זה (ואני מדגיש, נניח!)

נניח שאני לא משתמש כזה חכם. (נניח כן?)

למה לעזאזל אני צריך לחפש את ההסרה של ה-IE ב-UPDATES?

זה דפדפן שהתקנתי. בצורה חוקית, כן, כן, ח-ו-ק-י-ת כמו את ה-WMP11. (ואני הולך להתעלם מהרמיזות שלך)

למה שאני לא אמצא אותו בצורה ישירה ב-ADD/REMOVE?

למה שאני, המשתמש הדפר אצטרך לחפור בין כל העדכונים?

לצורך העניין ה-WMP11, כן הופיע לי ב-ADD/REMOVE.

פורסם

אצלי הוא מופיע בADD/REMOVE

בלי קשר לUPDATES

אני באמת לא מצליח למצוא סיבה שהוא יופיע אצלי ואצל אחרים ולא יופיע אצלך

תתקין מחדש ואז תסיר :)

פורסם

בלי קשר ל-IE7 חזרתי מגוסט של התקנה טרייה של ה-XP, מיותר לציין שויתרתי על התענוג. :nono:

נקבל אותו כמו שהוא בויסטה כשתהיה לי, ב-XP אני נשאר עם מה שיש.

פורסם

בויסטה היא יותר יפה, והיא באה בילד אין, ככה שאני אוהב להשתמש בה יותר בויסטה מאשר ב-XP (אבל עדיין אין בכלל מה להשוות לגירסה השישית).

פורסם

בבקשה תעזרו לי !

יש לי חלונות חוקי וכבר התקנתי פעמיים את האקספלורר 7 עם כל העדכונים מהתחלה!

(לא להיבהל, אני עובד עם GHOST כך שזה לא מפחיד כמו שזה נשמע, יש לי נקודת התחלה לפני ואחרי...)

הבעיה היא שהסרגל של השפה לא עובד עם שילוב המקשים

ALT + SHIFT, אני נאלץ כל פעם לרדת לסרגל ולהחליף שפה, מישהו יודע איך להתגבר על הבאג?

(זה קורה רק בתוך האקספלורר 7!)

פורסם

לא יודע למה זה קורה, אבל תנסה להחזיר את כל ההגדרות לברירת מחדל.

תלחץ על כלים, אפשרויות אינטרנט, משם תלך לחוצץ האחרון בשם מתקדם, ואז תלחץ על החזר להגדרות מחדל (או משהו כזה, באנגלית זה Reset).

ד"א, מה אתה קשור לת'ריד הזה?

כדאי שתפתח אחד משלך.

פורסם

אני לא קשור לאשכול הזה בשום צורה, רק חשבתי שאולי אני לא היחיד עם

הבעיה הזו, כי אם זה קרה לי זה יכול הרי לקרות לאחרים? לא?

בכל אופן ממש תודה כי הפתרון שנתת עבד!

כך שעכשיו אם מישהו שואל אותי אם כדאי לו להתקין IE7, התשובה שלי זה - כן.

חוץ מנקודה אחת שחשוב להתייחס אליה וזו המהירות, אז כל הכבוד למייקרוסופט שלמדו שלשוניות זה עסק שכדאי להשתמש בו

אבלתגידו לי ככה: המערכת כולה עובדת ע"ג האקספלורר? (תוכנה לא יציבה לכל הדעות... להפעלה של ממשקים רעבי זיכרון וכ"ו)

אז למה לתת לתוכנה הזו לעבוד יותר ממה שהיא צריכה? האם אני צודק בהנחה זו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים