עבור לתוכן

כדאי לי להתקין IE7?

Featured Replies

פורסם

ליותר מידי אנשים הוא עשה בעיות.

לחבר שלי הוא לא מתחבר לאינטרנט דרך הרשת, רק אחרי הרבה ניסיונות וריסטרטים

• תגובות 63
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

למה ראש בקיר?

אני, בשביל השימושים שלי לIE, לא רואה שום יתרון ל7.

אם בשבילך יש הבדל, אז שיהייה לך לבריאות :nixweiss:

אבל כתבתי לך מה ההבדלים, אבטחה משופרת לא מספיק לך? טאבים זה לא שימושי?

אני מדבר על גרסה חוקית לחלוטין.

אני באופן אישי התקנתי את ה-IE7 דרך INSTALLER (לא דרך העדכונים) ולא מצאתי אותו ב-ADD/REMOVE ולא ב-UPDATES.

מה שמשאיר אופציה אחת בלבד.

אתה באמת צריך שאני אצרף לך SS של הADD/REMOVE שלי בשביל שתאמין לי שהוא מופיע שם או שתקח את המילה שלי?

אין שום סיבה להתקין את ה-IE7 ברגע שיש לך אותם, אלא אם כן אתה מאמין שרק מזל טוב רודף אחריך, ליותר מידי אנשים הוא עשה בעיות.

אני לא נתקלתי עדיין בבעיות, ואני משתמש בו לא מעט

לחבר שלי הוא לא מתחבר לאינטרנט דרך הרשת, רק אחרי הרבה ניסיונות וריסטרטים

אני לא מצליח להבין את הקשר, מצטער

פורסם

אולי עשתה משהו לא נכון, כי אני התקנתי אותו דרך ווינדווס אפ דייט, ויש לי אותו להסרה.

IE7 מגיע עם טאבים, וכמה תוספים (חיפוש בגוגל).

פורסם

מה יש לעשות לא נכון, רבאק?

כולה התקנה של דפדפן.

מורידים את קובץ ההתקנה (כן, כן, 15 מגה של קובץ התקנה, לכו תבינו) עושים כמה NEXT-ים, Restart (גם כן מאוד הגיוני) וזהו.

אתה באמת צריך שאני אצרף לך SS של הADD/REMOVE שלי בשביל שתאמין לי שהוא מופיע שם או שתקח את המילה שלי?

מאמין, מאמין.

רק שאם זכרוני לא מטעה אותי, מעבר לכך שאני לא מצאתי אותו, גם נפתחו פה גם מס' דיונים לגבי הנושא של ההסרה.

אני לא נתקלתי עדיין בבעיות, ואני משתמש בו לא מעט

Lucky you

פורסם

Lucky you

לא צריך להגזים

אני מבטיח לך שמרבית האנשים שמשתמשים בו לא נתקלים בבעיות

ד.א. הRESTART הגיוני במידה מסויימת, לא מדובר בדפדפן STANDALONE כמו FF

אלא במשהו מובנה במערכת ההפעלה שעליו בנויים עוד ישומים של WINDOWS

פורסם

RESTART לאחר התקנת תוכנה בשנת 2006-7 לא מקובל בשום מצב. מזכיר לי את הימים של Win95 שדרש ריסטרט אחרי ששינית רזולוציה...

פורסם

מדובר במשהו שקשור לליבה של מערכת ההפעלה (אתה בטח מבין בזה יותר ממני)

ולכן זה הגיוני, בדיוק כמו שעושים עדכון רציני למערכת ההפעלה.

גם שמתקינים אנטי וירוס/דרייבר עושים רסטרט, אז מה?

פורסם

זה סתם כסת"ח, ברוב המקרים עדכון דרייבר יכול לעבור גם בלי ריסטרט, אלא אם הוא דורש איזשהו service שירוץ עם הפעלת המחשב, וההתקנה עצמה לא מפעילה אותו (עלצנות תכנותית).. אתה רוצה להגיד לי שתמיד עשית ריסטרט כשה-XP ביקש ממך?

וזה אולי נראה הגיוני, אבל זה לא מקובל.

בלינוקס מאז ומעולם היית יכול לשנות חלקים מהותיים של המערכת, ופשוט "לרסטרט" את החלק הספציפי לאחר השינוי גם בלי להפעיל מחדש את כל מערכת ההפעלה.

לא צריכה להיות שום בעיה לעשות סגירה ופתיחה מחדש של ה-services הספציפיים שהשתנו בעקבות התקנת IE7, אבל כנראה שלמתכנתים היה קל ופשוט יותר להוסיף Dialog-Box של "restart required" ולצאת להפסקת הקפה שלהם..

שוב, תזכורת, פעם גם היית צריך לעשות ריסטרט אחרי שינוי רזולוציה.

פורסם

אתה חושב שזה כסת"ח, אתה לא באמת יודע

הנסיון שלי בלינוקס שואף לאפס, אבל כשמעדכנים KERNEL לא עושים רסטרט?

פורסם

מה זאת אומרת "לא באמת יודע" ?

רק לפני כשבוע התקנתי דרייברים לכרטיס טלוויזיה (הדרייברים עצמם, לא תוכנה. זה הוסיף רכיב חדש ב-device manager).

הוא ביקש ריסטרט. התעלמתי.

הכרטיס עבד מצויין.

מ.ש.ל.

ואני לא יודע בנוגע לעדכון KERNEL שלם (אתה בעצם משווה את זה ל-"האם צריך לעשות ריסטרט אחרי שעוברים מ-XP ל-VISTA"...), אבל אתה יכול לעדכן כל service שאתה רוצה במערכת, ופשוט להפעיל אותו מחדש באופן ספציפי.

פורסם

מה זאת אומרת "לא באמת יודע" ?

רק לפני כשבוע התקנתי דרייברים לכרטיס טלוויזיה (הדרייברים עצמם, לא תוכנה. זה הוסיף רכיב חדש ב-device manager).

הוא ביקש ריסטרט. התעלמתי.

הכרטיס עבד מצויין.

באמת, לא דיברתי על זה

דיברתי ספציפית על המקרה של הIE7

ואני לא יודע בנוגע לעדכון KERNEL שלם (אתה בעצם משווה את זה ל-"האם צריך לעשות ריסטרט אחרי שעוברים מ-XP ל-VISTA"...), אבל אתה יכול לעדכן כל service שאתה רוצה במערכת, ופשוט להפעיל אותו מחדש באופן ספציפי.

בWINDOWS אין לך את כל הגמישות הזאת ועדיין אפשר לעצור ולהפעיל מחדש תהליכים

בIE7 זה לא עוזר

אבל אתה כבר קבעת שזה בגלל העצלנות של המפתחים

למרות שאתה לא באמת יודע שזה כך

פורסם

RESTART לאחר התקנת תוכנה בשנת 2006-7 לא מקובל בשום מצב. מזכיר לי את הימים של Win95 שדרש ריסטרט אחרי ששינית רזולוציה...

תקופה קשה ביותר...

ויש מספיק SERVICES שאין בעיה לעצור אותם, להחליף את הקבצים הדרושים ולהפעיל מחדש.

אבל תשימו לב, גם AV למיניהם דורשים RESTART. אם תנסה להפעיל אותם ללא RESTART, אז חלק מהפונקציות שלהם לא יעבדו.

ועוד יותר יותר מעצבן, תוכנות שאתה מסיר ודורשות RESTART.

פורסם

בקשר לעידכונים ...שהמחשב רוצה לעשות RESET זה לא סתם כי בא לא ...

יש מה שנקרא DLL HELL זה מוסג בגלל שיש הרבה מאוד תיקונים ותוספות ב DLL של ה WINDOWS נוצר מצב של ריבוי גרסאות ולכן

כדי לשדרג DLL מסויים צריך לשחרר שירותים נוספים שמשתמשים ב DLL המשותף ואז להחליפו ...זה קורה המון ב DIRECTX ..

פורסם

יופי, אז סגור אותם ותפעיל מחדש.

אין שום סיבה להפעיל מחדש את כל מערכת ההפעלה.

אם לינוקס עושה את זה בלי שום בעיה, אני בטוח שגם החבר'ה במייקרוסופט מסוגלים לעשות את זה. זה פשוט לא מעניין אותם כי נוח להם יותר לבחור באופציה הקלה.

פורסם

יופי, אז סגור אותם ותפעיל מחדש.

אין שום סיבה להפעיל מחדש את כל מערכת ההפעלה.

אם לינוקס עושה את זה בלי שום בעיה, אני בטוח שגם החבר'ה במייקרוסופט מסוגלים לעשות את זה. זה פשוט לא מעניין אותם כי נוח להם יותר לבחור באופציה הקלה.

לא בדיוק נכון ...ב לינוקס הגרפיקה זה מודול "נתיק" ממערכת הפעלה ..ולכן ניתן לעשות דברים כאלו

ב WINDOWS (לא כולל ה NT הישנים) זה חלק אינגרלי מה קרנל ולא מודול נתיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים