פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים ובאמת שאני לא נהנה ממנו... כאילו, של מי הייה הרעיון המטומטם של לשים את שורת התפריטים (file, edit...) מתחת לשורת הפקודות (אחורה, קדימה, רענן...)היא בכלל נסתרתכמה אתה משתמש בה בכלל?
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר לא הרבה, אבל יוצא מידי פעם... אבל לא בIE (בגלל שאני לא משתמש בו כמעט)... (ובכול זאת אני מעדיף לראות אותה למקרה שאני אצתרך משהו...)
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר שמע, אני גם ככה לא משתמש בזה... פשוט צינתי שזה רעיון דבילי, ואם הייתי גולש רק דרך IE הייתי מעדיף את 6...
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים שמע, אני גם ככה לא משתמש בזה... פשוט צינתי שזה רעיון דבילי, ואם הייתי גולש רק דרך IE הייתי מעדיף את 6...איזו סיבה יש לך להעדיף את ה6?משתתף בצערך..תמיד הוא יכול להסיר...
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים ממש לא,אין סיבה להתקין את הזוועה הזאת.בנוסף אתה יכול להוריד IE tab שזאת תוספת לפיירפוקס המאפשרת הצגת דף IE בפיירפוקס.בברכה,Kane!
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים ואיזה סיבה יש לי להעדיף את 7? טאבים, אבטחה משופרת,אפשרות "לתוספים" ועוד (אני לא עורך השוואה בין הFF ל IE7 אלא בן ה6 ל 7)
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים תמיד הוא יכול להסיר...מי לעזאזל רוצה להתחיל להסיר תוכנות ע"י System Restore?הלוואי וזה היה סיפור פשוט, ה-System Restore זה כמו מסע אל הלא נודע, אתה לא יודע איך המחשב שלך יצא אחרי זה.טאבים, אבטחה משופרת,אפשרות "לתוספים" ועוד(אני לא עורך השוואה בין הFF ל IE7 אלא בן ה6 ל 7)אבטחה זה עניין יחסי...בכל מקרה, תוספים נורמליים אין שם להורדה.ועוד יותר מצחיק שיש שם תוספים שעולים כסף, עם זה הם מתכוונים להלחם ב-FF?
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים בקיצור, כל עוד אני גולש בFF, מבחינתי אין שום הבדל.בקיצור, אתה עם הראש בקירסבבה, אף אחד לא אמר לך לא להשתמש בFFאפילו להיפךאבל כשאתה כבר משתמש בEXPLORERאין שום סיבה בעולם להעדיף את ה6 על ה7מי לעזאזל רוצה להתחיל להסיר תוכנות ע"י System Restore?הלוואי וזה היה סיפור פשוט, ה-System Restore זה כמו מסע אל הלא נודע, אתה לא יודע איך המחשב שלך יצא אחרי זה.או שאתה יכול פשוט להסיר ע"י ADD/REMOVEלא יהיו לך בעיות במידה והתקנת את הIE7 בצורה חוקית ולא איזה גירסה פרוצהאבטחה זה עניין יחסי...בכל מקרה, תוספים נורמליים אין שם להורדה.ועוד יותר מצחיק שיש שם תוספים שעולים כסף, עם זה הם מתכוונים להלחם ב-FF?אתה לא יודע שהכל בחיים יחסי?אני דיברתי יחסית לIE6, אפילו ציינתי את זה בצורה מפורשתאין שום סיבה לא להתקין IE7, אפילו אם אתה כמעט ולא משתמש בו ומשתמש בFF/OPERA/XXX בשביל מעט הפעמים שאתה כן משתמש בו
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר למה ראש בקיר? אני, בשביל השימושים שלי לIE, לא רואה שום יתרון ל7. אם בשבילך יש הבדל, אז שיהייה לך לבריאות
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים אין שום סיבה בעולם להעדיף את ה6 על ה7או שאתה יכול פשוט להסיר ע"י ADD/REMOVEלא יהיו לך בעיות במידה והתקנת את הIE7 בצורה חוקית ולא איזה גירסה פרוצהאתה לא יודע שהכל בחיים יחסי?אני דיברתי יחסית לIE6, אפילו ציינתי את זה בצורה מפורשתאין שום סיבה לא להתקין IE7, אפילו אם אתה כמעט ולא משתמש בו ומשתמש בFF/OPERA/XXX בשביל מעט הפעמים שאתה כן משתמש בואני מדבר על גרסה חוקית לחלוטין.אני באופן אישי התקנתי את ה-IE7 דרך INSTALLER (לא דרך העדכונים) ולא מצאתי אותו ב-ADD/REMOVE ולא ב-UPDATES.מה שמשאיר אופציה אחת בלבד.ומה שאני מנסה להגיד, אם כבר לשדרג את ה-IE אפילו רק כתחליף ל-FF, אז עדיף כבר לעבוד עם Maxthon או Avant שתומכים בטאבים ותוספים.הם מגיעים כבר עם כל הפונקציות הבסיסיות והמתקדמות יותר ללא צורך בהורדת תוספים.אין שום סיבה להתקין את ה-IE7 ברגע שיש לך אותם, אלא אם כן אתה מאמין שרק מזל טוב רודף אחריך, ליותר מידי אנשים הוא עשה בעיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.