פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים שלום לכם אנשים טוביםאשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדםאני זקוק למפרט עד 4000 ש"ח למחשב כולל מסך LCD 17 חשוב לי להדגיש שהמחשב לא מיועד לביצוע OC ושזה מחשב לנוער שבעיקר משחק איתואשמח לקבל מפרטים אני מעונין ללכת ל IVORY אם מפרטים מהאינטרנט כי הבנתי שהם מתחרים בכל מחירבתודה רבה אמיר
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים על חוקי הפורום שמעת? כנראה שלא. בכל מקרה,תשנה את הכותרת בבקשה ככה שתכיל את התקציב
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים מחבר אחי מצטער אם שיגעתי אותכם לא ידעתי שכול יום שואלים שאלה כזאתפשוט אני תמיד מבלה בפורומים פה ומקבל הצעות ויש פה אנשים שממש מבינים בהכלבגלל זה חשוב לי לקבל את המפרט מפהכדי שבחנות לא ידחפו לי שטויות
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים יש פה אנשים שמבינים אין ספק אבל שמע,אין לך תקציב שהוא יוצא דופן,הדרישות רגילות,לכן תעשה חיפוש כי עשרות על גבי עשרות מפרטים כאלו נבנו.מה גם שיש לך מדור "מפרטים מומלצים" ששם אתה יכול לבחור מפרט מתאים לךhttp://hwzone.co.il/specslist/main.php
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים מחבר אחי איפה לעשות חיפוש?והבעיה היא ברשימה של המפרטים שהבאת לי שם המעבדים זה AMD ואני מעונין INTEL כי אני רגיל לעבוד איתםשוב אני ממש מצטער שאני קרציה בנושא אבל אשמח אם מישהו יוכל לעזור ליאודה לו מקרב לב
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים דבר ראשון אין שום עניין של "רגיל" לעבוד איתם או לא.אתה לא תרגיש שום הבדל (אולי רק לטובה) במעבדים שנכנסים בתקציב הזה. ל-AMD יש יתרון ברור כרגע לפחות במעבדים לתקציבים נמוכים.תוציא לך מהראש ש-AMD טובים או מתחממים או כל מה שהיה לך נגדם.
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים דבר ראשון אין שום עניין של "רגיל" לעבוד איתם או לא.אתה לא תרגיש שום הבדל (אולי רק לטובה) במעבדים שנכנסים בתקציב הזה. ל-AMD יש יתרון ברור כרגע לפחות במעבדים לתקציבים נמוכים.תוציא לך מהראש ש-AMD טובים או מתחממים או כל מה שהיה לך נגדם.Xtract צודק!!!ללא קשר ל- ^תיכנס לפורום ''מפרטי מחשב'' דפדף 3-4 דפים בטוח תמצא משהוא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.