עבור לתוכן

המהרה ל ATi Radeon X1600Pro

Featured Replies

פורסם

שלום חברים וחג חנוכה שמח!

החלטתי לאחרונה לנסות לבצע המהרה לכרטיס המסך שלי, מכיוון שאני לא ממש יודע כיצד להשתמש בתוכנה (ATi tools) החלטתי לתת לתוכנה למצוא את הזיכרות המקסימלי ומהירות הליבה המקסימלית, התוכנה מצאה שהליבה המקסימלית היא 540 והזיכרון המקסימלי הוא 425.25 החלטתי לשמור זאת כהגדרות המהרה ולהריץ 3dMark 06 (כל בדיקה 3 פעמים).

בגלל חוסר הנסיון שלי בהמהרה אני לא ממש יודע מה נחשבת להמהרה 'טובה' או למה מסוגל הכרטיס מסך עצמו (שיש לו קירור פאסיבי).

בבדיקה עצמה לא נתקלתי באיזושיהם בעיות והיא עברה דיי חלק.

השאלה שלי היא כזו:האם ההמהרה שביצעתי דרך התוכנה היא טובה? האם אפשרי לבצע לכרטיס זה המהרה גבוהה יותר בלי חשש לשריפתו? (הוא עם קירור סטוק), האם השיפור בביצועים יהיה ניכר?

תודה לעונים, רון

פורסם

עם קירור סטוק לא מומלץ* לבצע oc במיוחד לא עם קירור פאסיבי.

תדאג לקירור אחר ותראה שהוא יגיע לך לתדרים גבוהים יותר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז מה שבעצם אתה אומר הוא שההמהרה לא טובה כי אין לי קירור מתאים ורק עם קירור מתאים אני יוכל להמהיר בצורה טובה.......שזה בעצם מביא אותי לשאלה אחרת, איך אני יכול להחליף את הקירור הפאסיבי שעל הכרטיס? הוא מוברג לכרטיס משני צידיו (ואפילו מודבק עליו) ואם אני מצליח להוריד, איזה קירור מומלץ לכרטיסי X1600 ???

ועוד שאלה, האם שווה להשקיע בקירור חיצוני והאם יהיה ניתן להסיר אותו בעתיד ולחבר לכרטיס אחר? (כי אני מתכנן בעתיד הלא-רחוק לשדרג לדור הבא בעל תמיכת ה directX10 )

פורסם

יש הרבה קירורים לכרטיס מסך תלוי מה התקציב.

אם אתה רוצה קצת יותר יעילות אתה יכול להתקין עליו רק מאורר בלי גוף קירור חדש.

תלוי בכמה אתה מוכן להשקיע.

פורסם
  • מחבר

כשאתה אומר מאוורר אתה מתכוון אחד שמיועד לקירור כרטיסי מסך או מאוורר שאפשר להשיע בחנויות מחשבים, כדוגמת 80MM רגיל; הסיבה שאני שואל היא שיש לי חבר שהציע לי פשוט לקנות 2 מאווררים רגילים ולחבר לכרטיס.

תודה, רון.

פורסם

עם קירור סטוק לא מומלץ לא לבצע oc במיוחד לא עם קירור פאסיבי.

למה לדבר שטויות?

פורסם

למה לדבר שטויות?

תוקן !!!

כוונתי הייתי שלא מומלץ לבצע oc עם קירור סטוק נחות ובמיוחד לא עם קירור פאסיבי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים