עבור לתוכן

מעוניין לקנות Xbox360 מחו"ל -צריך עזרה בכמה דברי&#150

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כפי שכתבתי בכותרת, אני עומד לקנות את ה360 מחו"ל.

השאלות שלי הן:

*האם זה אמור לשנות עבורי מהו פורמט השידור: PAL או NTSC? (אני הולך לקנות TV שתתמוך בשניהם כנראה).

*מהו גובה המכס במידה ויעקבו את המכשיר במכס?

*מהו המחיר המומלץ עבור המכשיר? (גרסת הפרימיום).

*האם צפויה ירידת מחיר דרסטית עבור המכשיר בקרוב?

*האם יש חנויות מומלצות לרכישת הקונסולה ומשחקים עבורה? (כמובן, מחו"ל)

ובנושא אחר, האם אתם מכירים פורומים מקצועיים שיוכלו לעזור לי בבחירת טלויזיה מתאימה?

תודה מראש.

פורסם

1) XBOX360 מחולק לאיזורים (pal, ntsc, ...) ומשחק של איזור אחד לא ירוץ על קונסולה מאיזור אחר. לכן עדיף שתקנה PAL כי בארץ רוב המשחקים המקוריים הם PAL. וגם אם תתקין את הפריצה על הXBOX360 זה עדיין לא פורץ את נושא האיזורים.

הערה: נושא הפריצות מתקדם כל הזמן ואני מאמין שמתישהו יהיה פתרון לנושא האיזורים אבל כרגע לא ניתן להחליף איזורים.

2) אתה יכול לחזור לארץ ולעבור במסלול הירוק בתקווה שלא יבקשו ממך לפתוח את המזוודה. אם תיתפס תצטרך לשלם קנס+מכס.

לגבי גובה הקנס ו/או המכס אני לא יודע.

3) בארץ ניתן להשיג את הXBOX360 עם פריצה במחיר של 3800 שקל (בערך 900 דולר).

בארה"ב תוכל להשיג בערך במחיר של 400 דולר.

באירופה תוכל להשיג בערך במחיר של 250 יורו.

4) ירידת מחירים היא כרגע בגדר שמועה ולא הוכרז שום דבר רשמי.

אני אישית מאמין שתהיה הוזלה באיזור מרץ 2007 כי זה בדיוק תקופת ההשקה של PS3 באירופה ובטח מיקרוסופט מכינים משהו.

5) קח בחשבון שלא משנה באיזה חנות תקנה את זה אז לא תוכל לממש את האחריות בארץ כי אין שום יבואן רשמי בארץ.

אז פחות או יותר זה לא משנה מאיפה תקנה את זה, העיקר שלא תקנה מאיזה מישהו ברחוב בחצי מחיר ;D

6) בחירת טלויזיה זה נושא כאוב שתלוי בעיקר בתקציב שיש לך להוציא. ואם אתה רוצה טלויזיה LCD שתומכת גם ב1080P תצטרך להוציא הרבה כסף!

אבל אם אתה רוצה עוד מידע כדאי לך לחפש בפורום הזה: http://www.hometheater.co.il

עצה אישית שלי: תשאר עם הטלויזיה שיש לך כי אני מעריך שבשנה-שנתיים הקרובות המחירים ירדו מאוד עם הכניסה של טלויזיות כאלה לכל בית. כיום זה עדיין לאנשים שיש להם הרבה כסף להוציא. כמו כן, ניתן מאוד להנות מXBOX460 וטלויזיה רגילה.

פורסם

אל תקשיב לחלק מהדברים שkisin אמר

1-בלי טלויזיה איכותית כבר עדיף הWII ברוב המיקרים

ל360 אומנם תיהיה גרפיקה יותר טובה גם בטלויזיה רגילה אבל ההבדל ירד משמעותית

וה360 פשוט בנוי לטלויזיה איכותית ואחד הדברים הטובים במישחקים שלו זה הגרפיקה

2-ביגלל שכרגע ה360 מצליח רק בארצות הברית אני היתי הולך על איפה שצפוי תמיכה יותר חזקה של מישחקים

וב360 זה ארצות הברית

גם מחירי המישחקים בארצות הברית יותר זולים אם אני זוכר נכון

ובעינין חנויות בארץ אני לא חושב שיש הרבה אנשים שקונים מישחקים מקורים ככה שזה לא משמעותי

לי יש הרגשה שkisin קנה גירסת PAL והוא משכנה אחרים ליקנות גם PAL

אבל אם היתי קונה 360 היתי קונה תאמריקאי שם המצב שלו טוב

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה המפורטת, עזרת לי המון! :)

אז ככה:

אני חושב על לקנות את גרסת הNTSC (היותר נפוצה) ואז לקנות בכל פעם משחקים מחו"ל (כי יוצא זול בבערך 150 ש"ח מלקנות בארץ) בגרסת NTSC.

האם זה יכול לגרום בעיה למרות ששניהם (המשחק והמכשיר) וגם הTV יתמכו בNTSC?

אני מזמין את המכשיר מחו"ל ככה שהוא כנראה יעבור במכס ויש 30% מכס ו15.5% מע"מ.

במידה ואקנה את המכשיר ב400$ (כולל משלוח) המחיר יצא בסביבות ה-2.500 ש"ח (ללא משחקים).

אני אקנה כנראה טלויזיה התומכת בHD אבל לא בHD מלא -אני חייב לקנות טלויזיה כי אין לי כרגע טלויזיה.

לגולם,

אני קונה טלויזית פלזמה או LCD (לא יודע מה עדיף).

אני שוקל לקנות מאיפה שנדב קנה (Play-Asia.com), האם משחקים מארה"ב יתאימו למכשיר? (הוא יתמוך בNTSC-J).

תודה

פורסם

אני לא מומחה בטלויזיות אבל עדיף טלויזיה איכותית

ואם אפשר שתיתמוך בHD אמיתי

בנוגע לקונסולה אם אתה קונה קונסולה אמריקאית +מישחקים אמריקאים ברור שזה יעבוד

ולפי מה שהבנתי לחלק מהמישחקים ב360 אין הגנה אזורית ביכלל אז תוכל ליקנות מישחקים מסוימים מאירופה ואולי אפילו מיפן

הבעיה באמריקאית זה שצריך שנאי שיתאים לארץ והמחיר די גבוה אבל זה הוצאה חד פעמית

פורסם
  • מחבר

כל העסק די יקר..אני ממש מתלבט אם לקנות PS2 או 360.

סה"כ המכשיר ילך לאחי הקטן (בן 11)..

פורסם

כשכרטיס מסך טוב למחשב עולה היום בין 2000 ל4000 שקל אז אני חושב ששוה לקנות קונסולת משחקים טובה וחדשה (wii, xbox360 או ps3)

פורסם
  • מחבר

אני די חושב שPS2 יספק אותו.. צפויה ירידת מחירים דרסטית בקרוב?

חישבתי שלקנות Xbox360 יחייב כבר קניית TV חדשה ועוד שלט ועוד משחקים.. הרבה כאב ראש.

אני חושב שעדיף לקנות PS2 בארץ עם אחריות ואולי גם צ'יפ (כן יש דבר כזה גם אחריות וגם צ'יפ) לשנה :)

כל זה ב1,600.

כדאי?

פורסם

אל תקשיב לחלק מהדברים שkisin אמר

1-בלי טלויזיה איכותית כבר עדיף הWII ברוב המיקרים

ל360 אומנם תיהיה גרפיקה יותר טובה גם בטלויזיה רגילה אבל ההבדל ירד משמעותית

וה360 פשוט בנוי לטלויזיה איכותית ואחד הדברים הטובים במישחקים שלו זה הגרפיקה

2-ביגלל שכרגע ה360 מצליח רק בארצות הברית אני היתי הולך על איפה שצפוי תמיכה יותר חזקה של מישחקים

וב360 זה ארצות הברית

גם מחירי המישחקים בארצות הברית יותר זולים אם אני זוכר נכון

ובעינין חנויות בארץ אני לא חושב שיש הרבה אנשים שקונים מישחקים מקורים ככה שזה לא משמעותי

לי יש הרגשה שkisin קנה גירסת PAL והוא משכנה אחרים ליקנות גם PAL

אבל אם היתי קונה 360 היתי קונה תאמריקאי שם המצב שלו טוב

גולם, בהתחלה זה היה נחמד כל העניין של הפאנבוי-נינטנדו שלך, עכשיו זה כבר סתם מעצבן. ><

פורסם

גולם, בהתחלה זה היה נחמד כל העניין של הפאנבוי-נינטנדו שלך, עכשיו זה כבר סתם מעצבן. ><

מה מעצבן אתה היתה קונה 360 לטלויזיה רגילה?

אני לא אמרתי לו לא ליקנות 360 רק המלצתי לו ליקנות מארצות הברית ושידעג שתיהיה לו טלויזיה איכותית

כדי להנות מהגרפיקה החזקה של ה360

פורסם

אני משחק תמיד על HD

פעם אחת העברתי לרגיל ועדיין רואים מדהים

אל תדאג בקשר לטלויזיה

פורסם

תודה לך רוד. :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

תודה לך רוד. :xyxthumbs: :xyxthumbs:

שאני מיתווכח אם זמן תא הוא אומר דברים חכמים וליפעמים אני לומד דברים שלא ידעתי

שאתה מיתווכח אתה לא אומר הרבה רק אומר שאני טועה בלי לתת דוגמאות למה

אולי תגיד למה עדיף 360 אירופי שהאמריקאי הוא היחיד שמצליח כרגע?

אולי תגיד לי למה ליקנות 360 לטלויזיה רגילה?

ליצעוק זאב זאב כל אחד יכול

להוכיח שראיתה זאב הרבה יותר קשה

פורסם

אני אומר לך שוב ושוב אבל אתה לא רוצה להקשיב.

עדיף לקנות מאיזור PAL בגלל כמה סיבות:

1) אם רוצים לקנות משחקים מקוריים בארץ אז רוב החנויות מחזיקות רק גרסאות PAL. ניתן למצוא משחקי NTSC בארץ אבל זה יותר קשה להשיג.

2) כמעט לא קיימים (אם בכלל) משחקים שהם בלעדיים לPAL או לNTSC (אני לא מדבר על NTSC-J שהם משחקים ליפנים!). כל משחק שיוצא לאיזור NTSC יוצא גם לPAL ובדרך כלל בהבדל של ימים או שבועות בודדים. בסך הכל מה שמבדיל בין הגירסאות זה עוד שפות (ספרדית, הולנדית, צרפתית ועוד שפות אירופיות).

3) לומר שXBOX360 מצליח יותר באמריקה מאשר באירופה ודבר זה גורם לחברות פיתוח להתעלם מהשוק האירופי זה דבר שטותי לומר!

לומר שהXBOX360 מצליח רק באמריקה זה שטויות שקיימות רק אצלך בראש!

חברת פיתוח רצינית שהשקיעה מליוני דולרים וכמה שנות פיתוח במשחק לא תתעלם מיבשת שלמה ומרווח נקי של עוד מליוני דולרים בגלל שהקונסולה "לא מצליחה" שם!

מיקרוסופט מכרה באמריקה יותר מאשר באירופה כי מספר הלקוחות הפוטנציאלים שם יותר גדול. נקודה! וכמו כן, מיקרוסופט נמצאת באמריקה אז כמובן שיהיה להם הרבה יותר קל למכור שם קונסולות אבל זה עדיין לא אומר כלום ולא משפיע בכלל על השוק האירופי. תתעורר - אין שום חשש לכך שXBOX360 לא יצליח באירופה עד כדי כך שמשחקים לא יגיעו לשם!

לגבי נושא הטלויזיה:

אחד מהיתרונות של הקונסולות החדשות (ps3 & xbox360) הוא שהמשחקים יכולים להציג תמונה ברזולוציה גבוהה של 720p שזה נקרא hd ready, ואפילו רזולוציה של 1080p שזה נקראה hd full. אבל זה לא גורע כלל מאיכות התמונה שהXBOX360 מייצרת לטלויזיה רגילה. עדיין מדובר בתמונה ברמה גבוהה עם האיכויות שלה. לכן אין שום דבר פסול בלקנות XBOX360 למי שיש בבית טלויזיה רגילה! וזה לא גורע אפילו במעט מאיכות החוויה שמתקבלת!

אם ישנה אפשרות כלכלית אז אפשר לפנק בטלויזיה שתומכת ברזולוציות של HD ולהנות מרזולוציה גבוהה יותר אבל זה לא עניין חובה!

אני לא כותב את כל המידע הזה בגלל שאני מנסה לשכנע אנשים לקנות קונסולה כזאת או אחרת, וממש לא אכפת לי אם מישהו יקנה NTSC או PAL.

אני רק מנסה לענות לאנשים ששואלים שאלות ולשתף מהידע שיש לי לגבי XBOX360 מכל הפורומים והמאמרים שאני קורא בנושא.

אז כולנו יודעים שאתה גולם מעריץ מושבע של WII, לבריאות. וכולנו יודעים שאתה רוצה את הWII. אבל זה לא אומר שאתה יכול שוב ושוב ושוב לכתוב הודעות בפורום עם מידע לא נכון לגבי קונסולות אחרות!

פורסם
  • מחבר

אז מה דעתכם, הWII עולה בסביבות ה450$ כולל משלוח, אבל אולי יעניין יותר את אחי הקטן בגלל עניין הגלאי תנועה ודברים כאלה..

הPS2 מעניין אותו בגלל הטקן..

והאקס בוקס מעניין אותו כי הוא חדשני..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים