פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים לפני כמה חודשים, קניתי דיסק 2.5'' של טושיבה, והשתמשתי בו די הרבה זמן ככונן חיצוני (בשילוב עם מתאם IDE->USB), אבל בימים האחרונים הוא לא בדיוק מתפקד כראוי. אני יכול לגשת לכונן ולכל התיקיות שעליו דרך חלונות, אבל אני לא יכול לפתוח קבצים או להעתיק אותם...כשאני מנסה, המחשב מודיע "Delayed Write Failed" לקובץ Mft$, או פשוט מתרסק.הכונן אבוד לתמיד, או שיש תוכנה/מעבדה כלשהי שתוכל להציל אותו?
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים אתה משתמש בו בדיוק באותו האופן?האם הוא קיבל מכה כלשהי?האם בדקת אותו לסקטורים פגומים?
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים מחבר אתה משתמש בו בדיוק באותו האופן?כן, עם אותו מתאם ואפילו באותו פורט USB (אבל ניסיתי גם במחשבים אחרים)האם הוא קיבל מכה כלשהי?לא שאני יודע, אבל זה בהחלט אפשרי-הוא הפסיק לפעול אחרי שנתתי אותו לאחותי כדי שתעביר לי קבצים.האם בדקת אותו לסקטורים פגומים?הרצתי עליו chkdsk, אם זה מה שאתה מתכוון-זה נתקע באמצע (השארתי את זה דולק כל הלילה, אז אני לא חושב שסתם לוקח לזה הרבה זמן).
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים הוא מתפקד כאילו הוא מכיר את מבנה הקבצים והספריות אבל אתה לא באמת יכול לגשת לשום קובץ?
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים מחבר תוקן.עדיין אשמח לקבל תשובה, למרות שגיליתי כמה תגליות מעניינות בשבוע האחרון (למשל כונן קשיח הוא משקולת נייר נפלאה)...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.