עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

התאמת רזולוציה ממסך מחשב לטלוויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי מסך 19 אינצ' ואני עובד ברזולוציה של 1280/1024, הבעיה היא שזה לא מסתדר עם החיבור לטלוויזיה ואני חייב להחזיר ל 1028/768 בכדי לראות את המחשב על הטלוויזיה.

הכרטיס הוא X1900GT עם דרייבר 6.11 של catalyst, יש למישהו רעיון איך לסדר את זה?

פורסם

לי יש בדיוק את אותו העניין... הרזולוציה בDESKTOP היא 1024X768 הבעיה היא שבטלויזיה זה לא נראה משהו... מישהו יודע איך להתאים את הרזולוציה לטלויזיה?

ודרך אגב תוריד את CATALYST 6.12 זה משפר ביצועים בקצת :)

פורסם
  • מחבר

אצלי זה עובד טוב אם המסך מחשב ב 1024/768 ולא עובד טוב כשאני מעלה את הרזולוציה של מסך המחשב.

פורסם

רזולוציה של טלוויזיה רגילה היא מאוד נמוכה במונחים של מחשב. אני כרגע לא זוכר מספרים מדויקים של PAL (ואין לי חשק לחפש) אבל בוא נאמר ש 640X480 זה ממש מעל ומעבר למה שטלוויה (לא בפורמט HDTV) יכולה להציג. ולכן רזולויות מחשב אפילו של 1024 או של 800 יראו מטשטשות ולא שמישות על מסך הטלוויה.

לכן לנסות להוריד לרזולוציה המינימלית האפשרית ואם זה לא מספיק להגדיל פונטים.

פורסם
  • מחבר

אני אסביר שוב,

בוודאי שבטלוויזיה אני לא רואה ברור כמו במסך המחשב ולא משנה באיזו רזולוציה.

מה שאני אומר הוא שכבר כמה שנים שאני עובד עם מסך CRT 17 ברזולוציה של 1024/768 ומחובר גם לטלוויזיה בלי שום בעיות (שוב לא רואים ברור כמו במחשב, זה לא העניין) רכשתי לאחרונה מסך מחשב LCD 19 ושיניתי את הרזולוציה במחשב ל 1280/1024 . מה שקרה הוא שבטלוויזיה אני רואה רק חצי תמונה בגלל שינוי הרזולוציה במחשב ולא מצליח לסדר את זה בדרייבר של כרטיס המסך ( catalyst) כך שאני אראה את כל התמונה בטלוויזיה כמו תמיד.

מה שאני עושה היום כאשר אני רוצה לצפות בסרט או לשחק משחק שמועבר מהמחשב לטלוויזיה זה משנה את הרזולוציה בחזרה ל 1024/768 כך שיתאים בגודל למסך הטלוויזיה.

שאלתי היא האם מישהו יודע להגיד לי מה להגדיר במחשב ואיפה בשביל שלא אצטרך לשנות את הרזולוציה במחשב בכל פעם שארצה להנות מחיבור ה S-VIDEO שלי???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.