פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים היילא, אני לא מבולבל, אני מתחבר וזה מראה לי שהוא מוריד לי דואר אך שום דבר (פרט לאחד או שניים.......לפעמים) לא מגיע לתיבת דואר נכנס.להיכן זה נעלם ומדוע ???תודתי מראש, יהודה
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים אולי לדואר זבל.אולי ההודעות גדולות מדי בשביל הגדרת התיבה שלך.כנס לממשק ה WEB של ג'ימייל ותראה איפה ההודעות בדיוק נמצאות.
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים מחבר סליחה אך אני לא מבין את התשובה.בGMAIL זה נמצא ב-INBOXגודל? היכן מגדירים מה? התיבה שלי ב-88% מגןדלה זאת אומרת לא מלאה.האם יש לי מקום להגדיר גודל הודענ מקסימלי להורדה? כי זה באמת הרוב הודעות גדולות !!אבל !! אנח רואה במעקב רשת שיש הורדה מהרשת של חומר וזה רק זה (כי הפסקת OUTLOOK מפסיקה הורדה)תודה על העזרה, יהודה
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים באיזה קליינט דואר אתה משתמש? יש לך מסנן ספאם (בקליינט, לא בGmail)?ושוב, זה מופיע בממשק הWEB של Gmail? (ז"א mail.google.com) תוודא שם שזה לא ספאם - הולך לinbox, ולא לspam.
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים מחבר אני ב-OUTLOOK ללא כל סינון !!! רק הוא מול GMAILהוא מזהה סיסמא (לא שמורה במחשב) ומתחיל כאילו להוריד.אבדור שוב בבית בערב
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים תכנס ל WEB , תעתיק כותרת ואתה תחפש בכול תקיות הדואר על ידי חיפוש זאת בהנחה שבאמת הוא מוריד לך דואר משם
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים מחבר לא עוזר כלוםאולי לא הבנתי מה לשנות ב-WEBMAIL (למרות שזה נראה פשוט) אך כלוםבמחשב יש לי פולדר אחד בלבד !! אין לדואר היכן להתחבא לירעיונות יתקבלו בתודה !!!יהודה
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים ב WEBMAIL מס' ההודעות תואם את מה שהאאוטלוק מדווח או שגם שם חסרות הודעות ?יכול להיות שמוגדר לך כלל למחיקת הודעות אוטומטית - בדוק בכלים -> אשף הכללים שלא מוגדר מחיקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.