פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים היינתקלתי בהודעה הזו כשניסיתי להתקין uTorrent איך אני מסיר/מתקן את הדבר ?והאם זה קשור לזה שהאימיול וכל תוכנת טורנט שניסיתי מתנתקים אחרי 10 דק' תודה רבה [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים קיים אצלך לוח אם שמגיע עם FIREWALL של NVIDIA תנסה להסיר אותו דרך הוסף/הסר
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים מחבר קיים אצלך לוח אם שמגיע עם FIREWALL של NVIDIA תנסה להסיר אותו דרך הוסף/הסרמופיע לי NVIDIA Drivers אין משהו שקשור לFIREWALL
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים בתוך ההסרה של NVIDIA DRIVERS יש את האפשרות להוריד את ה Network Access Manager יש אפשרות שהדברים שהורדת מאז שהתקנת את הדרייברים של NVIDIA לא טובים בגלל הFIREWALL ואולי תצטרך להתקין אותם מחדש וגם להוריד אותם מחדש
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים מחבר בתוך ההסרה של NVIDIA DRIVERS יש את האפשרות להוריד את ה Network Access Manager יש אפשרות שהדברים שהורדת מאז שהתקנת את הדרייברים של NVIDIA לא טובים בגלל הFIREWALL ואולי תצטרך להתקין אותם מחדש וגם להוריד אותם מחדשהייתודה רבה על העזרהרק עוד שאלה אחת, למה אתה מתכוון כשאתה אומר דבריםלתוכנות ו/או משחקים ?
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים כל מה שמשתמש בפורטים (שדרכם עובדים כל התוכנות שעובדות עם האינטרנט) זה יכול להיות גם משחקי רשת ..
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים מחבר כל מה שמשתמש בפורטים (שדרכם עובדים כל התוכנות שעובדות עם האינטרנט) זה יכול להיות גם משחקי רשת .. רגע, אני יכול להרוס משהו בזה שאני יסיר את Network Access Manager ?
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים בגלל שזה מותקן יכול להיות שזה הרס דברים...ואני לא מדבר רק על דברים שמשתמשים באינטרנט אני מדבר על כל מה שהורדת מאז שהתקנת את הדרייברים
פורסם 2006 בדצמבר 1918 שנים מחבר בגלל שזה מותקן יכול להיות שזה הרס דברים...ואני לא מדבר רק על דברים שמשתמשים באינטרנט אני מדבר על כל מה שהורדת מאז שהתקנת את הדרייבריםבקיצור, זה משהו בלתי נמנע שאני חייב לעשות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.