עבור לתוכן

DOUBLE AGENT עובד לאט

Featured Replies

פורסם

כשאני שם על הכי נמוך = הוא בממוצע על 30!

כשאני שם על גבוה=הוא כבר במטוס על 20..

כשאני שם על מדיום = אותו הדבר 20-30..

קיציר:המשחק זז לאט..מה לעשות?

יש לי דרייבר הכי עדכני של ATI וDX9

פורסם

ברוך הבא למועדון....

ככה זה גם אצלי...עשו למשחק פורט גרוע מהאקס בוקס וגם בכללי לא השקיעו בהמרה שלו שיצאה דיי מעפנה וכנראה בגלל זה הוא עובד גרוע על המחשב....

אני כבר יותר מחודש מחכה שיוציאו פאץ' לתקן את זה...אבל בנתיים כלום...צריך להמשיך לחכות...

פורסם

מאוד מוזר אחי עם כרטיס כזה הוא צריך לעבוד מעולה

פורסם

ספייוורים ווירוסים?

פורסם

דנטה- כן ממש.

טוב שמע אחי:

ידוע לנו שהמשחקים בזמן האחרון, בין אם הם Rainbow Six Vegas ובין אם הם SP DA מצויים בבאגים.

תגידו חברה לא שמתם לב שלאחרונה כל משחק שתומך ב SM3 מלא בבעיות גראפיקה :P

פתרון: קנה גרסה אחרת של המשחק. למשל ל PS2 או שתחכה עד שיובי ירצו(או יצליחו יותר נכון) להוציא איזהשהו פאץ' לעזור

פורסם

אני בספק אם החארות האלו בכלל ישחררו פאצ'ים.. עצלנים מעצבנים..

לגבי שני המשחקים הנ"ל - נכון, ל SC:DA יש הרבה מאד באגים וקריסות , אבל כשהוא רץ - הוא רץ סביר.. ואם אתה (פותח הת'רד) מקבל באיזור ה 30 FPS - תגיד תודה. זה מעולה ובהחלט מספיק עבור משחק בקצב הזה..

לגבי R6-VEGAS = (אגב עכשיו בדיוק סיימתי אותו, די קצר..) המשחק רץ לי חלק רוב הזמן בין 35-60 FPS תלוי בסצנה.. על רזולוצייה של 1280X960..

פשוט תורידו שם את ה SHADOWS ל VERY LOW . וכל השאר אתם יכולים להשאיר על ON - כמו HDR וכו'.. משום מה, במשחק הזה הצללים הורגים את המחשב.. לכו תבינו. פשוט המרה לא ממש יעילה מקונסולה למחשב.. חוץ מזה אבל, לא נתקלתי באף באג אחד במשחק. הדבר היחיד שממש ממש ממש עצבן אותי במשחק הזה זה הקול של ג'ון ההיא שמדברת איתך מהמסוק. פשוט בלתי נסבל.. היא תמיד צורחת עם קול צווחני בקשר ואני חייב להוריד את האוזניות כדי שלא ייקרע לי עור התוף..

פורסם

^ לא רק במשחק הזה, צללים מכבידים על הכרטיס בכל משחק (את FEAR אני זוכר טוב).

פורסם
  • מחבר

הורדתי תSHADOW אבל זה לא עבד טוב..

הHIGH ב איכות של הסבביה הוא זה שמוריד FPS..

עשיתי אותו על LOW..

אבל עדיין במקומות זה מתחת 25.. קיצר משחק שלא צריך להימכר!

משחק שלא ניתן לשחק אותו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים