עבור לתוכן

מחפש צורב איכותי חדש.

Featured Replies

פורסם

לאחרונה הNEC שלי שבק חיים ולא מוכן לקרוא שום מדיה, פשוט בדיחה עצובה אבל אני מתנחם בזה שאני לא היחיד שזה קרה לו, לא הראשון ולבטח לא האחרון.

נשבר לי מהצורב הזה ואחרי שראיתי ששום עדכון קושחה לא עוזר החלטתי להשקיע בצורב חדש.

טוב אחרי ההקדמה הקצרה אפשר לגשת לעניין, לNEC כמובן אני לא מתקרב שוב ככה שלא להציע בכלל, ל-LG אני גם לא מתקרב אחרי זכרונות ממש לא נעימים, ההעדפות שלי כרגע הן צורבים איכותיים (כמו פיוניר ופלקסטור) ולא איכפת לי לשלם על זה קצת יותר.

מהירות הצריבה זה לא הדבר שהכי חשוב לי, מה שחשוב לי היא תמיכה רחבה בהרבה מדיות, זמן גישה מהיר וקריאה מהירה של דיסקים וכמובן דבר ראשון שהצורב יהיה אמין.

הרבה זמן לא התעניינתי בתחום ככה שאין לי כל כך כיוון אבל אני יודע שהפלקסטור שירת אותי נאמנה שלוש שנים(עד שקניתי מחשב חדש) ושהפיונירים נחשבים לטובים.

בתודה מראש.

פורסם

כל הצורבים במומלצים יעשו לך את העבודה.

פלקסטור, ממש לא כדאי לקנות, בכסף של כונן פלקסטור אתה קונה 3 צורבי DVD אחרים שמסוגלים לעשות עבודה לא פחות טובה ולעיתים אף יותר.

פורסם
  • מחבר

אני שוקל ללכת על הפיוניר אבל החשש שלי הוא חוסר התמיכה במדיות, עד כמה באמת חסרה שם תמיכה?

פורסם

שמע, אם אתה מחפש צורב כל כך טוב אז סימן שאתה רוצה ללכת גם על מדיות איכותיות (אלא אם אתה רוצה ללכת על מדיות זולות ופשוטות אז אני לא מבין למה אתה מחפש צורב כל כך טוב).

מדיות איכותיות יש לך את TY ו-וורבטים, ה-וורבטים יותר משתלמות... ככה שאין לך כל כך מה לדאוג.

פורסם

יש לי את פיונייר ומעולם לא נתקלתי בחוסר תמיכה במדיות.אפשר לדעת למה אתה מתכוון?לדיסקים של BR-TECH או כאלו שמזייפים מדיה קוד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים