עבור לתוכן

מתלבט קשות! קשות! בין hp dv6186 ו lenovo n100 נא לחוות דעת ולעזור!

Featured Replies

פורסם

תקנה

http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm

פלוס תוספת של חצי גיגה זיכרון.

תראה את התמונה שצירפתי לבדיקת המחשב למוכנות לויסטה ...

הדרישה המינימלית לויסטה אולטימיייט זה T7200

המחשב שלי הוא DV6186EA

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה , אבל אני ממש לא אוהב את הדגם הזה של דל, אם כבר דל אז LATITUD ואין לי כסף לזה.

לכן בין אלה שהצעתי , מה הכי טוב?

ולמווו - אתה לא ממליץ על המחשב שיש לך ?

פורסם

האמת שלא המלצתי כאן על מחשב ...

המחשב שלי בסדר גמור , קצת מפריע לי המסך אבל שאר האנשים כאן בפורום מרוצים דווקה מהמסך.

המשקל שלו קצת כבד.

חוץ מהבעיות האלה הוא מעולה!

אבל אם הייתי עושה את הקניה היום, הייתי לוקח מעבד חזק יותר כמו ה T7200

ובכלל הייתי לוקח את המחשב של טושיבה שנראה לי מעולה (גם ראיתי מסך של טושיבה שלדעתי יותר טוב משלי)

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6697

בין ה 2 לפטופים שאתה הצעת אין ספק שה HP לוקח לדעתי .

הלנובו יש מעבד ישן יותר שלא תומך ב 64BIT שכנראה ישפיע בעתיד.

פורסם
  • מחבר

*. מבחינת משקל - אין הבדל בין הלונבו שהצעתי וה HP שהצעתי.

האמת ראיתי את ה HP , בקשר למסך , ולזוויות צפיה שתיארת , זה ממש רגיל... הרי ברוב(!) מסכי ה LCD כשמסתכלים מהצדדים

הצבעים "משתנים" וזה טבעי ברוב מסכי ה LCD , ואני לא רואה שום סיבה שאסתכל על המחשב מצד זה או אחר , כי למעשה אני מולו!

אהבתי מאוד את העיצוב של ה HP , הוא כזה יפיפה , עיצוב נהדר... והשלט מוסיף המון , די וי די מצויין , עם אפשרות LIGHTSCRIPT

וכל שורת הלחצנים כולל הווליום +- , לחצני מגע כאלה , ממש נחמדים.

בקטנה- נדלקתי על המחשב הזה 6186.

אך!! בכתבה ב YNET וקצת כאן בפורום זה , כווולם הדאיגו אותי בקשר לשירות של HP , ולאמינות המחשב!

אני לא יודע עד כמה זה נכון... לכן אני פונה אליכם , לשמוע מאנשים שהתנסו במחשב ספיציפי זה , או בסדרה DV6000 החדשה(!)

כדי לקבל מהם , קצת מידע..

יש לציין שכבר הזמנתי מחשב זה מאתר פנדה , ויש לי רק עוד יום להחליף או להשאר על אותה הזמנה.

אשמח לחוות דעת... במיוחד מאלה שיצא להם לנסות את שני מחשבים אלו ( בהודעה הראשונה שלי).

ופשוט תודה.. שיגעתי אתכם :-[

פורסם

כל מעבדי הCORE 2 DUO פלוס מינוס חזקים באותה מידה. כולם יריצו הכל בסך הכל אותו דבר. כשהT5500 יהיה ישן ולא יסחוב, גם הT7600 לא יסחוב. אז זה לא כזה סיפור, ובוודאי שזה לא יהיה מה שיכריע את הגורל על הVISTA ULTIMATE(שניהם יוכלו להריץ אותו יפה.)

השלט הוא דבר נחמד, אבל שימושי לעיתים נדירות ביותר. הLIGHTSCRIBE הוא סתם גימיק, בשביל צריבה על הדיסק אתה צריך דיסקים LIGHTSCRIBE שעולים ויעלו תמיד הון תועפות, לא שימושי בעליל. פשוט תכתבו עם טוש :)

לחצני מגע, תוכל להסביר למה הכוונה? הלחצנים הם כמו הTOUCHPAD?

לגבי השירות של HP, שוב פעם זה כבר לא רלוונטי נכון להיום. לגבי המסך, אל תדאג, יהיה בסדר :)

התמיכה ב64 ביט היא גם לא יותר מגימיק. הדבר החשוב ביותר שמעבד 64 ביט נותן זאת תמיכה במרחב זכרון של יותר מ2 ג'יגה, ובלפטופ שלך בכל מקרה אפשר לשים מקסימום 2 ג'יגה, אז זה לא יעזור גם בעתיד.

פורסם
  • מחבר

לגבי לחצני המגע , כן יש כאלה בשורה העליונה , מוארים בכחול.. יש שם הווליום ו PLAY STOP PAUSE וכו' , וכל אלה לחצנים

קטנים מוארים , שמופעלים ע"י נגיעה קטנה - מגע.

תודה לכם , ואני מחכה לעוד תגובות וחוות דעת,,

יש לא מעט מחברי הפורום שיש להם N100 וגם יש שיש להם DV6186 , ואני בטוח שהיו בדלימות קשות לפני הרכישה..

ואני בדלימה לא פחות קשה , לכן מחכה לעזרתכם ,

עם המון תודות. :xyxthumbs:

עריכה:

האם המסך של לינובו מבריק או לא? ואם לא זה מהווה יתרון ?

פורסם

לפי מה שקארתי, הרמקולים של הלנובו גרועים באופן מיוחד, בעוד אלה של הHP בסדר, מסבירים עד טובים לפי התגובות, אם יש לזה חשיבות... גם אלה של הדל בסדר.

פורסם

התמיכה ב64 ביט היא גם לא יותר מגימיק. הדבר החשוב ביותר שמעבד 64 ביט נותן זאת תמיכה במרחב זכרון של יותר מ2 ג'יגה, ובלפטופ שלך בכל מקרה אפשר לשים מקסימום 2 ג'יגה, אז זה לא יעזור גם בעתיד.

4GB או 2 בחזקת 32 (זה המקסימום המתאפשר ע"י מעבד 32Bit)

פורסם

windows לא רוצה אבל פי 2 יותר זכרון וירטואלי?

פורסם

זיכרון וירטואלי שייך להארד דיסק

אתה לא ניגש אליו באופן יזום (בניגוד לזיכרון, מה שמתאפשר ע"י Assembly)

פורסם

מה ז"א באופן יזום? זה עדיין מרחב כתובות ואתה צריך את הכתובת בשביל לגשת אליה, ואם גודל הכתובת יותר מ32 ביט אז איך תיגש אליה? ב2 נגלות? :)

פורסם
  • מחבר

המסך של הלינובו 3000 N100 , הוא מבריק או מט ?

פורסם

מה ז"א באופן יזום? זה עדיין מרחב כתובות ואתה צריך את הכתובת בשביל לגשת אליה, ואם גודל הכתובת יותר מ32 ביט אז איך תיגש אליה? ב2 נגלות? :)

הגישה להארד דיסק שונה לחלוטין ולא מתבססת על מצביע למיקום כמו הגישה לזיכרון הפנימי

פורסם

paging דווקא בדיוק עובד כמו שאמרת שלא, אני בדיוק עכשיו לומד מערכות הפעלה :)

אולי גישה למידע בהארד דיסק לא, אבל גישה לזכרון וירטואלי שבמקרה נמצא על ההארד דיסק חייבת להיעשות בעזרת מצביעים. כן, והרי ההבדל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים