פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים מישהו יכול לעזור????? יש לי את התיקיה VIDEO_TS והיא שוקלת 3.92 GB ואני רוצה שהדיסק יהיה בפורמט של dvd שכך יתאים לכל dvd אפשרי.תודה.
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים אי אפשר לצרוב סרט ששוקל יותר מ 750MB על דיסק רגיל, צריך לצרוב על דיסק DVD שיש בו מספיק מקוםעד כמה שידוע לי צריך ליצור תיקיה שנקראת VIDEO_TS ושם לשים את קובץ הסרטועוד תיקיה בשם AUDIO_TS, והיא כנראה צריכה להיות ריקהוכמובן לצרובאם את משתמשת ב NERO אז יש שם אפשרות לצרוב סרט DVD (ייצור את התיקיות בשבילך)
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים או 100 ב 184 שח (סילבר ליין) ככה אפשר לחסוך מעט כסף אם תשתמשי בכל כך הרבה
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים מחבר תודה רבה לכם...אבל אם אני רוצה לצרוב בפורמט svcd איך אני עושה את זה????יש לי סרט ותרגום בנפרד..?
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים אילו קבצים של הסרט קיימים?בקשר לתרגום אולי צריך איכשהו להוסיף אותו לקובץ, או אולי פשוט צורבים אותו ויש אפשרות במכשיר ה DVD לבחור תרגום
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים סרט בפורמט avi הוא לא פורמט SVCDתצטרכי להמיר אותו לפורמט שאת רוצה. האיכות תשתנה בהתאם
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים מחבר סבבה אבל איך אני ממירה? איזה תוכנה הכי קלה ופשוטה כי אני ממש בורה בדברים האלה
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים אנסה לחפש איזה שהי תוכנה חינמית אם קיימתהאם מכשיר ה DVD לא קורי פורמט avi?
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים מחבר לא נראה לי.. למה אם הוא היה קורה מה הייתי יכולה לעשות???הייתי יכולה לצרוב לצרוב את הסרט את הסרט איך שהוא בפורמט avi וזה היה נהפך לפורמט dvd ?והיה אפשר לראות את זה בכל מכשיר dvd?
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים מכשירי DVD חדשים יותר מסוגלים לקרוא פורמט divx (קבצי avi)אולי יש לוגו כזה מודפס על המכשיר, אם תומךבמקרה זה היית יכולה לצרוב את הקובץ הזה (כ 700 מגה?) כמו שהוא, והמכשיר יראה את הסרט אם הוא תומך בפורמטלהמיר קובץ avi לפורמט DVD זה חסר תועלה, האיכות תרד המון. אולי ל SVCD שתופס בערך אותו גודל או קצת יותר. או להשיג פורמט SVCD מלכתחילה ואז לא צריך לדאוג לאיכותבקשר לכתוביות אני לא בטוח אם למכשיר תהיה אפשרות להראות תרגום אם את צורבת את קובץ התרגום, או רק אם את מצרפת אותו לקובץ עצמוהנה תוכנה המסוגלת להמיר קובץ avi לפורמט SVCD שאני חושב כל מכשירי ה DVD קוראיםhttp://www.boilsoft.com/aviconverter/לפי מה שרשום תוכלי להשתמש בה בחינם, אך היא תוסיף watermarkההמרה עלולה לקחת כמה שעות
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים מחבר בקיצור אני אקנה דיסקים dvd וזהו כי להמיר לDVD עם הוספת תרגום אני יודעת וגם אם אתה אומר שSVCD מוריד איכות אז זה עדיף וזהו...
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים להמיר קובץ avi ששוקל 700 מגה לפורמט של DVD יוריד איכותלהמיר avi ל SVCD - בשביל שהמכשיר יקרא אותו, זה אפשרי ובטח ללא הפסד נורא של איכות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.