עבור לתוכן

מה ההבדלים בין ה-E6600 ל-E6300 ול-E6400 ?

Featured Replies

• תגובות 41
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תסתכל זה מאוד הגיוני שהוא הגיע לכזה דבר.. עם המפרט שלו אבל עם קירור סטוק.. לא הגיוני

פורסם

תסתכל זה מאוד הגיוני שהוא הגיע לכזה דבר.. עם המפרט שלו אבל עם קירור סטוק.. לא הגיוני

הבחור צילם VALID, בא לך להתווכח איתו?

פורסם

להזכירכם הדיון נסב על ההבדלים וחשיבות הקאש -אני רק הסברתי עניין עקרוני של איכות הסיליקון, לא המספרים הם חשובים. :nono:

פורסם
הבחור צילם VALID, בא לך להתווכח איתו?

לא אמרתי שהוא לא הגיע.. אמרתי שזה לא הגיוני.. בדרך כלל הקירור סטוק כבר מגביל אותך ממהירות 2500 עד 3000 לפעמים אם אין מזל גם לפני..

להגיע ל3760 עם קירור סטוק זה :o :o :o

פורסם

Xtract הסביר לך את כוונתיואם רוצים OC עוד יותר גבוה עד למהירות 4000 זה או E6400 עם זיכורנות 800MHZ אכותיים או E6600 עם זיכורנות 800MHZ פשוטים..

ולגבי ההתלבטות שלך דווקא הייתי הולך על האפשרות הראשונה

גם אני באותה התלבטות, האם לקנות זכרונות 800 ג'נריים, וE6600, ולקבל 3600 MHZ.

או להשקיע בזכרונות שיגיעו ל450 עם E6400 ולהגיע לאותה תוצאה.

או שבכלל שוה להשקיע בשניהם ולהגיע למקסימום שאפשר על אויר, שזה באיזור ה4GHZ?

פורסם
גם אני באותה התלבטות, האם לקנות זכרונות 800 ג'נריים, וE6600, ולקבל 3600 MHZ.

עם זיכרונות "ג'נריים" תגיע גם למהירות 4000 עם E6600

פורסם
  • מחבר

אני עם קירור מים ו-E6600,P5B DELUXE וזיכרונות Super Talent 800MHZ CL4יכול להגיע ל-4000MHZ ??

אגב איך הזכרונות האלו ל-OC ? (זה מה שיש לי)

היום אני ארכיב את המחשב ויתחיל ב-OC

פורסם

בשביל מה קנית מערכת כזאת אם לא להגיע ל4GHZ?

פורסם
אני עם קירור מים ו-E6600,P5B DELUXE וזיכרונות Super Talent 800MHZ CL4 יכול להגיע ל-4000MHZ ??

ברור.. ואם יהיה לך מזל גם ליותר ואם לא יהיה לך מזל לפחות

פורסם

הדיון גלש קצת שמתם לב? ;)

בעקרון ה Cache הוא זיכרון מהיר מאוד, בתוכו נשמר מידע לעיבוד ומידע הנחוץ לעיבוד. במקרה של המעבדים הנ'ל כרגע (עם התוכנות של היום, לא ברור מה יהיה בעוד זמן) אין ניצול מלא של הזיכרון ולכן ההבדל בביצועים בין 2M ל 4M של זיכרון Cache הוא קטן מאוד.

פורסם

אני עם קירור מים ו-E6600,P5B DELUXE וזיכרונות Super Talent 800MHZ CL4יכול להגיע ל-4000MHZ ??

אגב איך הזכרונות האלו ל-OC ? (זה מה שיש לי)

היום אני ארכיב את המחשב ויתחיל ב-OC

איזה קירור מים ?

יש לי מערכת דומה לשלך (לוח וזכרונות) פרט למעבד - E6300 במקום E6600.

פורסם
  • מחבר

לא זוכר כרגע את הדגם של המשאבה (אולי סויטק או משהו),רדיאטור של 2 מאווריי 120מ"מ וגופי קירור (מעבד,כרטיס מסך וגשר צפוני) של זלמן.

אגב הכרטיס מסך X1950XT.

פורסם

הדיון גלש קצת שמתם לב? ;)

בעקרון ה Cache הוא זיכרון מהיר מאוד, בתוכו נשמר מידע לעיבוד ומידע הנחוץ לעיבוד. במקרה של המעבדים הנ'ל כרגע (עם התוכנות של היום, לא ברור מה יהיה בעוד זמן) אין ניצול מלא של הזיכרון ולכן ההבדל בביצועים בין 2M ל 4M של זיכרון Cache הוא קטן מאוד.

אז אתה אומר שהיום 4M Cacheזה סוג של גימיק כמו 64 Bit שעדיין אין הרבה תוכנות שיודעות לנצל זאת ולמשתמש הממוצע (ואפילו יותר) זה לא משנה..

פורסם

בדיוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים