פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים מחבר אוקיי-אמ בקשר לקספרסקיי-אין לי כרגע מספיק תקציב אז אני יחסוך וכנראה יקנה את הגירסא החדשה שתצא לו .. אז לבינתיים אני צריך איזה av נחמד. אז יש התלבטות: nod 32 או avanst מה אתם אומרים? ותודה רבה לכל מי שהגיב :]
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים מחבר Nod32 לא חינמי עד כמה שזכור לי.ה-Antivir עדיפ על ה-Avastהא וואלה?!תודה,עוד מישהו?
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים שוב אם אתה לא רוצה להשקיע כסף כרגע - אז מבחינת ה-AV החינמים רק AntiVirאם כן - אז אין ספק שקספרסקילגבי הנוד 32 - אני אישית לא סבלתי ת'ממשק שלו והיו על זה לא מעט ויכוחים אבל מחברים שהשתמשו בו ועברו לקספרסקי אח"כ - קספרסקי עדיף ממנו
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים Antivir זה אחלה אנטי וירוס, אבל כמובן שה-Nod32 או ה-Kaspersky עוקפים אותו.ה-Nod32 עכשיו לדעתי עם טיפה בעיות (קובצת וירוסים שהוא לא מזהה, אבל זה יסודר בקרוב) וה-Kaspersky אנטי וירוס מעולה.שניהם בתשלום - אז אני במקומך (אם אתה מתכוון לקנות) הייתי לוקח את ה-Antivir.אדם
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים תנסה את האנטי וירוס של AOL הוא מבסוס על קספרסקי. הוא חינמי אבל יש בעיה איתו, יכול להיות שכבר אי אפשר להוריד אותו בחינם צריך לבדוק אני הורדצי בחינם
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים הייתי עם קספרסקי לפני כחודש והוא ממש מעולה! אבל הוא בודק לך כל דבר קטן שאתה עושה וזה מעצבן ומאט.עברתי ל NOD32 ואני מאוד מרוצה.עכשיו זו ההחלטה שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.