עבור לתוכן

מחפש אנטי וירוס-צריך עצות.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש אנטי וירוס (בתשלום או חינמי) לא ממש משנה,רק שיהיה אמין וטוב ושיגלה את רוב הוירוסים :)

תודה ;)

פורסם

הגיע הזמן שיפסיקו לשאול , יש בסטיקי ...

פורסם

יש בסטיקי המון AV ו-FW להמלצה,עיין בהם. בכל מקרה ההמלצה שלי היא AntiVir. הוא חינמי,הוא קל על המחשב בצורה בלתי רגילה (פחות מ-5 MB של RAM הוא תופס),הוא פשוט מעולה.

עברתי אליו אחרי שנה עם קספרסקי,היתה לי לא מזמן אפשרות לחזור לקספרסקי אבל נישארתי איתו.מומלץ.

http://www.free-av.com/down/windows/antivir_workstation_win7u_en_h.exe

פורסם
  • מחבר

אוקיי אממ יש לי התלבטות עכשיו בין nod 32 Antivir ו panda ..

איזה מהם הכי מומלץ או שבכל זאת יש אחרים הרבה יותר טובים מאלה?

תודה על התמיכה :]

פורסם

אמממ NOD32 הכי טוב מביניהם ... אני ממליץ על AVAST ...

תקרא את הסטיקי , תראה מה רשום שם ..

פורסם

night-fire נראה לי שבילבלו אותך..

קספרסקי הוא האנטיוירוס מבין הכי טובים שיש ואולי אפילו הטוב מכולם

antivir באמת קלה וחינמית אבל היא לא משתווה לאנטיוירוס כמו קספרסקי,פנדה או מקאפי

מה גם שהממשק שלה פשוט על הפנים

פורסם

ז'אקו על סמך מה בדיוק אתה קובע את הדברים הללו?

בכל מקרה לא הבנתי מה "מקאפי" קשורה לעניין ואיך אתה רושם "מקאפי" באותה נשימה עם קספרסקי

פורסם

NOD32!!!!

פורסם

עוד אפשרות, F-Prot

לוקח מעט משאבים, אנטי וירוס טוב...

פורסם

שמע מי ניסיון עברתי כל כך הרבה אנטיוירוסים ופירוואלים

מציע לך bitdefender /kaspersky/nod32 שלושתם עובדים ממש בכיף. נוד32 לא לוקח משאבים בכלל אבל הוא קצת מסובך

תלך על ביטדפנדר כי קספירסקי קצת כבד יותר ואהבתי אותו פחות אבל שמע בסוף זה הבחירה שלך

פורסם

ז'אקו על סמך מה בדיוק אתה קובע את הדברים הללו?

בכל מקרה לא הבנתי מה "מקאפי" קשורה לעניין ואיך אתה רושם "מקאפי" באותה נשימה עם קספרסקי

השתמשתי בכל אחד מהאנטיוירוסים שציינתי במשך כמה חודשים

הכוונה שלי ל-Mcafee אם לא הבנת

ואם כן אז לא הבנתי את השאלה שלך

פורסם

אני יודע למה התכוונת ז'אקו..זו פשוט תוכנת AV שלא מתקרבת בכלל לנוד/קספרסקי ומיניהם.

בכל מקרה,במסגרת השימוש שלך ממש לא ניתו לקבוע אילו מהם טובה יותר,צריכים בדיקות מקצועיות

פורסם

אני יודע למה התכוונת ז'אקו..זו פשוט תוכנת AV שלא מתקרבת בכלל לנוד/קספרסקי ומיניהם.

לא אמרתי שכן רק ציינתי אותה והיא לא עד כדי כך גרועה

בכל מקרה,במסגרת השימוש שלך ממש לא ניתו לקבוע אילו מהם טובה יותר,צריכים בדיקות מקצועיות

עם כל הכבוד אין תחליף לניסיון אישי,

היה לי וירוס עצבני במחשב שלא antivir,פנדה,mcafee ונוד (ואולי שכחתי עוד כמה) לא הצליחו להעיף

וקספרסקי כן

ולא יודע מה איתך, אבל חוץ מזה ש-antivir מתעדכנת בתדירות גבוהה והיא הכי טובה מבין החינמיות, לא מצאתי בה שום דבר מיוחד

פורסם

שמע,חינמית זה כבר יתרון גדול מאחר ואני לא גונב ועובר החוק. (דבר ש-99.99% מבעלי הקספרסקי פה בפורום עשו).

ואין לי שום ספק שקספרסקי נהדר,היתי איתה קרוב לשנה והיא היתה נהדרת,שים לב רק שהטיפול שלה בטרויאנים לא משהו

פורסם

מסכים איתך, אין ספק שאם הייתי מחפש אנטיוירוס חינמי הייתי ישר בוחר ב-antivir

אבל בגלל שזה לא ככה אז אין מבחינתי כרגע תחליף לקספרסקי - בלי עין הרע מאז שאני איתה המחשב רץ חלק בלי שום בעיה :aktion031:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים