עבור לתוכן

בעיה בהפעלת משחקים,חשוב!!!

Featured Replies

פורסם

חברה תראו...יש לי בעיה בהפעלת כמה משחקים(חשוב לציין שפעם הם עבדו לי...),כשאני נכנס למשחק הוא נתקע ממש בהתחלה(עוד לפני שהלוגואים של המפתחים והאלה אמורים להופיע..)ובטסק מנג'ר כתוב שהוא לא מגיב...ניסיתי לעדכן גרסאות...לבדוק ספייורים וכלום לא עוזר...זה ממש מוזר כי משחקים אחרים כן עובדים לי..(graw למשל...)

בבקשה תעזרו!!!

פורסם

איזה משחקים? ומה מופיע לך בדיוק?

פורסם
  • מחבר

זה קרה לי בfear ובשר הטבעות הראשון...המשחק פשוט נתקע ולא מגיב,עוד לפני שהוא נכנס אליו בכלל....

אבל יש מצב שגיליתי מה הבעיה ניסיתי לבטל את אחת הליבות ואז שר הטבעות פעל...אני אתקין עכשיו את fear ואראה אם זה עוזר גם שם...

עריכה:

לא בפייר זה לא עוזר...אבל זה ממש מוזר כי כבר שיחקתי בו פעם...,למישהו יש פיתרון?

פורסם

זה קורה שלא משחקים הרבה זמן..תנסה להתקין מהתחלה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי....פעמיים...

פורסם

גם לי זה קורה במשחקים כמו: HALF LIFE 2: episode one וב- the chronicles of riddick :P

פורסם
  • מחבר

ו...מה עשית?

פורסם

כלום, לא משנה מה עשיתי שום דבר לא עזר :P

פורסם
  • מחבר

אז עכשיו גם אתה מצטרף אליי לשאלה... :xyxthumbs:

מישהו יודע מה לעשות?

פורסם

זה רק אני או שchornicles of riddick מלא בבאגים? הטקסטורות מרצדות לפעמים ובloading לפעמים יש לי send dont send...וגם לפעמים כשיש קטע של סרטון במשחק אז פתאום יש תמונה לא קשורה ורק אם עושים restart checkpoint הסרטון מתחיל נורמאלי.....

פורסם
  • מחבר

^^^^

לי זה לא קרה....,אבל מה זה קשור לנושא??

בבקשה אנשים...תעזרו :-\

פורסם
  • מחבר

חברה...אני נואש!!!!

התקנתי עכשיו את הדמו של קונדמנד וגם איתו יש את אותה בעיה...אני חושש שכל משחק שאני מתקין עכשיו יהיה לי ככה...ואני תכף מקבל את r6:vegas... :'(

מה אני יכול לעשות??

פורסם

שמע, יש מצב אולי שהדיסקים שלך נשרטו???

איפה אתה שומר אותם ואיך???

וכמה כבר משחקים לא עובדים לך ככה ( לא איזה, אלא כמה )?

פורסם
  • מחבר

בנתים רק פייר והדמו של קונדמנד...(נראה לי שאת שניהם פיתחה אותה חברה...),הקונדמנד לא קשור לדיסק כי זה דמו שהורדתי מהאינטרנט...והדיסק של פייר שרוט,אבל בקטנה והוא לא נתקע לי בהתקנה או משהו כזה...ובשני המשחקים זה נתקע בדיוק באותו מקום...

פורסם

תנסה פאצים, פעם היתה לי תקלה כזאת ואז זה עבד, לא יודע מה הקשר אבל זה פעל, תנסה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים