פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים מה הניק שלכם והמפה המועדפת?אניXTZ]-Tim_Duncan]הונר 58מפה בריג' קרוסינג.אתם?
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים המשחק הזה עדיין קיים?צריך להשמיד את כול המפתחים שלו, פשוט משחק מטומטם ברמות.
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים S1-N0m, מסכים עם כל מילה, המשחק הזה באמת עדיין קיים?????? ניסיתי אותו כשהוא היה בגרסא 1.6 או משהו ככזה.........-ג'ו
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים PVT.GT55 HONORהכי אוהב את hospitalיש לי משתמש כבר 4 שנים עשיתי הפסקה מגרסה 2.1עכשיו חזרתי לשחק יש לי את כל ההתמחויות אבל יש לי תבעיה עם הפאנק בסטר
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים אני שיחקתי בו, אבל הפסיקו לפתח את הגרסא למקינטוש וולינוקס אז אין לי איך לשחק כרגע, עד שאני אתקין את בוטקאמפ.
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים מחבר המשחק הזה עדיין קיים? צריך להשמיד את כול המפתחים שלו, פשוט משחק מטומטם ברמות. למה אתה סתם?! אחלה משחק!!! אולי כי אתה לא יודע לשחק אז אתה אומר את זה
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים מחבר הוא חינמי?ומה הקונספט שלו ... ?הוא רק מולטי פלייר? מגה מולטי פלייר?חינמי = כן!www.americasarmy.comמשחק פעולה, אתה חייל במפה מסויימת(יש כל מיני)...הוא משחק רשת.אבל בגירסא האחרונה אתה יכול לשחק נגד בוטים גם
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים אני שיחקתי ב 2.3, בדוגרי משחק חרא... למה אתה סתם?! אחלה משחק!!! אולי כי אתה לא יודע לשחק אז אתה אומר את זה מה הקשר לא יודע לשחק, אתה חייב להיות גרוע בשביל לא לאהוב משחק? יאללה שב בשקט
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים המשחק הזה עדיין קיים?צריך להשמיד את כול המפתחים שלו, פשוט משחק מטומטם ברמות.אתה רוצה להשמיד את צבא ארצות הברית?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.