עבור לתוכן

בעיהה רצינית עם תוכנות לשיתוף קבצים

Featured Replies

פורסם

מה שמצחיק שזה התחיל רק לפני שבוע וחצי, לא יודע מה השתנה אבל כל תוכנת שיתוף קבצים יוטורנט\אימיול\סבבהדיסי

מורידה לאטט, יש לי SP2 והפיירוול מנותק, יש לי ZONE ALARM ו- Kaspersky ואת שתיהן ניתקתי לפני שנכנסתי לאחת התוכנות..

הפורטים תמיד פתוחים, לפחות ככה זה מראה בסבבה, אימיול וטורנט..

באמיול לפעמים זה צובר תאוצה לכמה דקות ואז יורד חזרה.. והעלאה גם לא משהו, במקום 10 זה נא הרבה פעמים בין 10-9-8..

והכי מוזר זה באמיול כשהzone alarm מנותק ואני נכנס לאמיול זה פותח לי את הדף של ה LOWID ומראה לי איך לפתוח פורטים בFW של הXP

כשהוא בכלל סגור....

וכשאני נכנס כשהתוכנה פועלת, הכל טוב ויפה...

פורסם

תנסה להסיר לגמרי את ZA ולהפעיל מחדש את המחשב, ואז להתחבר ולבדוק שוב

בלי קשר לתוכנות P2P, אתה מוריד במהירות תקנית לחבילה שלך ? (בדוק באתר הבדיקות של הספקית שלך)

פורסם
  • מחבר

חבילה של 3MB אני מוריד על 270 אפילו הרבה פחות.. :silly: אני חייב לציין שזה לא היה ככה בהתחלה אני כמעט בטוח שהייתי מגיע ל400.. הגיוני?

וכבר מחקתי את ZA

פורסם

אתה אמור להוריד בקצב אידאלי של 375 קב"ש מאתר הבדיקה של הספקית שלך (כשאין שום דבר אחר ברקע שמוריד)

יש לך בעיית מהירות, אתה יכול לבדוק לבד ממה היא נובעת (באיזה תשתית אתה מחובר ?) או להתקשר למוקד התמיכה של הספקית שלך ולבקש תמיכה בנושא

(לא מאשים אותם, אבל הם יכולים לעזור לך לדבג את הבעיה)

פורסם
  • מחבר

לא מאשים אותם, עד עכשיו לא סבלתי איתם, יש איזו אפשרות לדעת אם הכבל שלי דפוק זה שמתחבר מהקיר אל המודם?

ואיך אפשר לדעת אם הספקית שלי מגבילה לי את הפורטים? אני שיניתי את הפורטים בתוכנות ל80 למשך תקופה מסויימת. שזה מה שהבנתי הפורט של הדפדפנים יכול להיות שהגבילו לי אותו פשוט?

* משהו קטן שלא ציינתי, שדווקא עם הUTORRENT הולך לי לא רע, אני מוריד ברגע זה על 170-220..

פורסם

באיזה תשתית אתה מחובר ?

פורסם
  • מחבר

כבלים עם 012 נראה לי שאני אלך לדבר עם סטלה הנדלר :lol:

פורסם

תתנתק מהאינטרנט ותעשה בדיקת מהירות הורדה (כשאתה מנותק מהחייגן ! אם אתה לא יכול לעשות את זה, כתוב כאן שאתה לא יכול) מהאתר הזה :

http://speed.hot.net.il/

על כמה אתה מוריד ?

פורסם
  • מחבר

זה לא נתן לי..

פורסם

כנס בלוח הבקרה לאפשרויות אינטרנט

תעבור ללשונית "התקשרויות"

סמן את החייגן שלך שם, ובחר מתחתיו "לעולם אל תחייג" (מסומן לך כרגע "חייג תמיד")

תן אישור

עכשיו תתנתק מהאינטרנט וכנס לאתר, הפעם זה ייתן לך.

בצע את בדיקת המהירות כמו שרשמתי למעלה, באיזה קצב זה מוריד לך ?

פורסם
  • מחבר

הורדתי את הקובץ של ה50MB התחיל ב600 :P חח ירד ל400 משם ל350 ועלה לאט לאט עד 370 :jump:

פורסם

זה אומר שאין בעיה בתשתית או המחשב.

תבדוק מול 012

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים