פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים תעזרו לי בבקשה אני מת לשחק תמשחק כל שרת שאני נכנס אליו אני מקבל תERROR הזה.. המשתמש הוא מלפני כמה שנים שהייתי חורש תמשחק..הנה תמונה של הERRORעשיתי enable לPUNKBUSTER ולא רימיתי מעולם[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים יש בתפריטים איזה מקום לסמן וי הכווה משבצת סימון enable punkbuster לא זוכר איפה חפש...
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים רימית או לא הם נתנו לך באן חזק שנקרא באן חומרתיזאת אומרת שהבאן לא יחול עליך אם תשתמש בחומרה שונה ואולי גם במשתמש אחר כדי שלא יעקבו אחריך
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים מחבר למגיב הראשון תקרא טוב.. אני לא אהבל עשיתי ENABLE וכן הצלחתי להבין את זה במשך היום.. אפילו הורדתי תוכנה שתשנה לי את הMAC ADRESS של הכרטיס רשת וזה לא עזר לי.. על משתמש אחר זה עובד אבל פשוט חבל כל הhonor והאימונים שעברתי בלי זה לא שווה לשחק ..
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים אז למה אתה מדבר איתנו? אנחנו לא יכולים לעזור בזהאתה היית צריך ישר לשלוח להם אימייל ולבקש שיורידו לך את הבאן
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים נסה מפה אחרת?! ניסת את כל מיני מפות בהוספיטל וכולם נתנו לך באן?! נסה לערוך משתמש אולי זה יעזור... ולפעמיים קלאנים שלמים מקבלים באן אתה מכיר את חברי הקלאן שלך? שאל אותם אולי... בהצלחה
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים מחבר פניתי אליכם בתקווה שאתם יודעים דרך עקיפה לעבור את הבאן כמו שינוי הכתובת MAC שכביכול אמור היה לעזור לי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.