פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים אני לא יודע אם כדאי לי להתקין חבלית מקדדים זה לא תמיד הולך טוב. איזה מקודדים אני צריך? AC3 FFDSHOW מה עוד? ואני אשמח ללניקים תודה
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים FFDSHOW או CCCP מספיקים. אם אתה רוצה לפתוח קבצי Quicktime, תתקין בנוסף את ה-Quicktime alternative lite. אם אתה רוצה לפתוח קבצי REAL, תתקין בנוסף את ה-Real alternative lite. תהנה.
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים מספיק ה CCCP , הוא עם FDDSHOW ו MEDIA PLAYER CLASSIC . אל תתקין דבר אחרים סתאם יווצרו לך בעיות
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים מחבר מספיק ה CCCP , הוא עם FDDSHOW ו MEDIA PLAYER CLASSIC . אל תתקין דבר אחרים סתאם יווצרו לך בעיות אני אוכל להפעיל קבצי REAL ו QT ? עם החבילה הזאת (CCCP)
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים k-lite codac pack FULL כולל את qauicktime alternative, real alternative וmedia player classic ובערך כול קודאק שאי פעם תצטרך.
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים ועוד עשרות שהוא לא יצטרך בחיים...אני ד"א לא הצלחתי להפעיל MOV עם FFSHOW אולי יש דרך כמו שיש שאפשר להגדיר אותו להריץ FLV (סרטונים מיוטיוב למשל).
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים אחרי בדיקה של בערך 10 חבילות קודקים, הגעתי למסקנה שהכי טובה ושימושית היא K-Lite Codec Pack Standart.לא שוקלת הרבה, כוללת את כל המקודדים שצריך וקצת יותר מזה ועובדת נהדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.