עבור לתוכן

רוצה להוסיף כרטיס 8800GTX נוסף SLI

Featured Replies

פורסם

לאחר שקניתי 8800GTX בא לי לקנות נוסף למערך SLI , האם הספק שיש לי יספיק 600W של ENERMAX ?.

פורסם

בזבוז טהור!

אחד יספיק לך

פורסם

בזבוז טהור!

אחד יספיק לך

חחחחחחחח ואההה איזה ביזבוז מטורף. פותח הדיון אני מבין שאולי אין לך מה לעשות עם הכסף (אתה יכול להביא לי ... סתם אלחי) אבל באמת זה ממש טימטום טהור ולא ביזבוז לקנות עוד אחד כזה עכשיו.!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחח ואההה איזה ביזבוז מטורף. פותח הדיון אני מבין שאולי אין לך מה לעשות עם הכסף (אתה יכול להביא לי ... סתם אלחי) אבל באמת זה ממש טימטום טהור ולא ביזבוז לקנות עוד אחד כזה עכשיו.!!!!!!!

אני מבין מהדברים שאין תועלת לכך, אז נמתין .

בכל מקרה סתם בשביל הידע איזה ספק יתאים לשני כרטיסים בSLI?

פורסם

galaxy, 1000W. יאמי.

פורסם

הליברטי 400 אפילו יספיק למערך SLI של שתי מפלצות כאלה וקואד כור :xyxthumbs:

פורסם

סתם מסקרנות למה אתה כותב "בא לי להוסיף עוד אחד" לאיזה מטרה. אם אתה רוצה לשבור שיא עולם בבנצ'מרקים אז תשקיע

אם המשחקים לא רצים אצלך באופן שאתה מסופק אז יכולה להיות בעיה אחרת במחשב.

כי לפי הבנתי כל המשחקים רצים על ה GTX מעל 60 FPS בשקט.. אפילו אני אומר בהגזמה 60.. מעל 100 אפילו... במסכים סטנדרטים

בגלל זה SLI לא ממש יתן לך משהו שאין לך עכשיו... אולי בכסף ישתלם לך לקנות מסך חדש ומושכלל

פורסם

לדעתי יש לך מפרט תותח עכשיו אולי הזמן להשקיע קצת זמן ב OVERCLOCK למעבד \ כרטיס מסך :xyxthumbs:

פורסם

LOL,

מארז tai chi tt

א' כל תחליף מארז, ב' עדיף לך להשקיע את הכסף במסך איכותי.

פורסם

הליברטי 400 אפילו יספיק למערך SLI של שתי מפלצות כאלה וקואד כור :xyxthumbs:

ומאיפה המידע הכ"כ אמין הזה?

פורסם

מהתחת

בכל מקרה, שני GTXים זה בזבוז כסף, אבל אם אתה רוצה, בבקשה, אבל תצטרך גם תחנת כוח גרעינית ליד הבית ו-1000 תאילנדים שיתחילו לדווש על אופניים

פורסם

מביקורות שראיתי באיזה אתר מוכר אם אני ימצא את זה עוד פעם אני יביא ובכל מקרה שתי הכרטיסים + קואד כור צורכים 350 + - במאמץ

הנה האתר אין לי כח לחפש http://www.hardware.info/

והנה קטע ווידיאו מהכתבה http://www.youtube.com/watch?v=hXC_ybH2Q6E

פורסם

הגזמתם לשני הצדידים.

ליברטי 400 חלש מדי (במיוחד אם מתונןOC)

וגלקסי 1000 מוגזם בטרוף

פורסם

הבאתי נתונים ללא OC זה כבר משהו אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים