עבור לתוכן

מה היתה הפצה אחת שעבדתם אתה, וזכורה לכם?

Featured Replies

פורסם

עקב כל הדיונים על הפצות, עלה רעיון, כל אדם, יכתוב על הפצה בודדת שיש לו ניסיון אתה, לטובה ולרעה. כמה בקשות:

תשמרו על רמת דיון, בלי שטויות. כל אחד ברמה שלו (ניובי יגיד שהוא מצא את הממשק וההתקנה נוחה, לא 'מהבטא שרצו שאבדוק, ראיתי שהתמיכה במודולי XZX היא כזאת וכזאת', ומקצוען ידבר בשפה שכולם יבינו, לא שיש בעיות בcrond, שהוא לא יוצר לוג כמו שצריך, כי את רוב האנשים כאן, זה ממש לא מעניין.) אני מבקש חוות דעת מלאות, ולא 'חביב'. אין בעיה עם כך שתחלקו על אנשים אחרים, אבל יש דרך לעשות את זה, ויש חובה לנמק את זה, כי 'זה זבל', זה לא בעיה להגיד. אני מבקש גם להוסיף דיעות, ולא רק לקטול.

let the show begin!

אני אתחיל. RedHat Linux 6.1.

ההפצה שהכי אהבתי, נוחה, מהירה. קלה (מבחינת מהירות) דיסק אחד. קלה להתקנה, חבילות בסדר. יש מליון עדכונים עד היום להפצה בת 4 השנים היום, והיא מאוד מאובטחת, ומצוינת לשרתים. חסרונותיה זה שיש תוכנות שלא 'נהנות להשתדרג', למשל, בשום מקרה KDE 3 לא התקמפל. יש הרבה יותר מדי דפנסיס שיש לעדכן.

תמשיכו!

פורסם

יש לי ניסיון עם הפצה אחת, ולא הרבה זמן אני איתה.

אני עובד עם slackware 8.1, קצת קשה לי להשוות להפצות אחרות כי לא היה לי הרבה ניסיון עם אחרות, אבל הרבה אנשים אומרים עליה שהיא הכי דומה ליוניקס.

פורסם
  • מחבר

פספסת אותי.

אין לך מה להשוות. תגיד, מה טוב, מה לא. 'הכי דומה', כן, שמעתי את השטויות הללו.

אם אין לכם מה לכתוב, לא בכח.

פורסם

אצלינו בעבודה עובדים עם הפצה של Mandrake כאשר כל חודש (אני מגזים) מעדכנים.

עבור כל כיתות המחשבים בונים Prototype עם הפצה של לינוקס (כבר הזכרתי) ומערכת הפעלה של Windows2000.

ההפצה של mandrake קלה מאוד להתקנה, לא דורשת ידע נרחב בלינוקס ותומכת ברב ההתקנים בצורה ידידותית "כמו" Plug & Play.

בעזרת לינוקס לומדים רצלינו Java ותכנות בשפת C++. כמו כן הוסיפו ספריות שונות של OpenGL ומנצלים היטב את מערכת ההפעלה הזו.

לאחרונה הוסיפו את הסוויטש של בדיקת System File והמחשב מעלה את מערכת ההפעלה אחרי 10 דקות ! אני חושב שזה דבר רע מאוד, אבל אחרים חושבים שזה תורם לתחזוקת המערכת.

פורסם
  • מחבר

זה לא חיוני, אבל זה די נחמד.

זה לא מזיק, אבל בזבוז זמן.

פורסם
:D
פורסם
  • מחבר

מאיפה לך שג'נטו נהדרת אם לא ניסית?

אני לא אוהב המלצות כאלו. לדעתי אין סיבה לעבור מרדהאט לשום הפצה אחרת. 'מהירות'? עם המעבדים של היום, זה באמת לא משנה.

פורסם
:bash:
פורסם

רק בשביל לשמח את Lev אני כותב את זה מהמחשב הישן של אחותי עם מודם 56K... מלינוקס...

לי היה ניסיון עם 3 הפצות

Redhat 7.3 , Lindows, Mandrake 8

רדהט - לא יודע אבל איתה הכי הסתדרתי... טוב כמה ימים למדתי על כל פעולות הרוט וכו וכ'

מנדרייק - המליצו לי עליו ל-Newbies אבל דווקא איתו היה לי את הניסיון הכי גרוע (ד"א - זה היה הלינוקס הראשון שלי) אחרי ההתקנה ה-Boot Loader לא פעל ולא יודע איך אבל עשה לי בעיות עם הווינדוס והייתי צריך לפרמט וכו'

Lindows - במילה אחת :puke: (בסמיילי אחד...)

בקיצר עם רדהט הכי הסתדרתי ואהבתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים