פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים מישהו כבר ראה את האינדקס המצויין הזה?http://www.tescreens.be/oblivionmodwiki/index.php/Category:ModsHave fun, kids. ;D
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים מודים מומלצים:LOD map, Normal map, natural enviroment, no psychic guards, BT mod, grass tiling.אגב, נסה כמה שינויים ל-INI של המשחק. (נמצא ב-my documents\my games\oblivion)מוריד משמעותית תקיעות:Default:uInterior Cell Buffer=3uExterior Cell Buffer=36iPreloadSizeLimit=26214400 1GB of RAM:uInterior Cell Buffer=6uExterior Cell Buffer=72iPreloadSizeLimit=52428800 2GB of RAM:uInterior Cell Buffer=12uExterior Cell Buffer=144iPreloadSizeLimit=104857600 מעלה את זמן הטעינה ומוריד תקיעות:bBackgroundLoadLipFiles=1bLoadBackgroundFaceGen=1bBackgroundCellLoads=1bLoadHelmetsInBackground=1iBackgroundLoadLoading=1bBackgroundPathing=1מוריד ביצועים ונותן השתקפות טובה במים:bUseWaterReflectionsMisc=1bUseWaterReflectionsStatics=1bUseWaterReflectionsTrees=1bUseWaterReflectionsActors=1אם יש לך כפול ליבה:Multithreading Tweaks:bUseThreadedBlood=1bUseThreadedMorpher=1 bUseThreadedTempEffects=1bUseThreadedParticleSystem=1bUseMultiThreadedTrees=1bUseMultiThreadedFaceGen=1iNumHavokThreads=5iThreads=9iOpenMPLevel=10
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים מחבר אתה יכול להמליץ על מודים מסויימים ?? הרבה ממליצים על OOO3, הוא המוד הכי גדול שיצא לדעתי לאובליביון, משנה את רוב הדברים במשחק, אני מעדיף לא להתקין אותו.. יש שם קישור לכתבה של GAMESPOT עם כל הTWEAKS להקל את המשחק, וכמו כן יש שם עוד דברים בקטגוריה של הגרפיקה.
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים מודים טובים:http://www.gamespot.com/features/6148788/index.htmlיש עוד אתר עם מלא מלא מודים למשחק הזה[ולמשחקים אחרים] אבל לא זה את הכתובת :-\רק מה משdomiel מעולה אבל מישהו יודע אם יש אפשרות לעשות העתק הדבק לתוך המשחק?
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים מוד זה מין תוסף קטן קטן, זה יכל להיות מוד שמוסיף נשקים מגניבים/שיפור גרפיקה........
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים אני יודע שהנושא לא פעיל כבר המון זמן אבל רציתי לשאול איפה בדיוק בטוח הקובץ אני צריך להוסיף כל דבר בקשר לINI רציתי להוסיף את הראשון ,את ה1GB ,את המוריד תקיעות ומעלה את הזמן והכפול ליבה
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים לא.זה שהחלטנו לא לנעול את הדיון הזה למרות ההקפצה, לא אומר שאפשר לגרור את הדיון לשאלות אחרות.בנוסף, שאלו בדיוק את אותה שאלה לפני כמה ימים, או שתריץ חיפוש או שתעבור על הדפים האחרונים ותמצא את הדיון עם התשובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.