עבור לתוכן

לסטודנטית מתלבטת dell או lenovo

Featured Replies

פורסם

הי! אני רוצה לקנות לפ-טופ ללימודים, אופיס ואינטרנט. אין ספק שחשוב שיהיה אמין עם אחריות וקל-משקל.

אני עוד לא בטוחה לגבי גודל המסך (מפחדת שעם מסך קטן יצרבו לי העיניים). אלה האופציות:

Latitude D520 DUO 1.83GHz

מערכת הפעלה: Windows XP Home; דיסק קשיח: 80GB; כונן אופטי: צורב די וי די (DVD-RW) בתוספת של ¤220; זכרון: הרחבת זיכרון ל- 1GB בתוספת של ¤350; (6,200 ש"ח כולל הכל)

Latitude D620

מערכת הפעלה: Windows XP PRO בתוספת של ¤390; דיסק קשיח: 80GB; כונן אופטי: צורב די וי די (DVD-RW) בתוספת של ¤220; זכרון: הרחבת זיכרון ל- 1GB בתוספת של ¤350; מעבד: Intel DUO 1.83GHz T2400;

(7,200 ש"ח כולל הכל)

T60 -T2400

CD-RW/DVD-ROM Combo 24X/24X/24X/8X Max, Ultrabay Slim

1 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz SODIMM Memory (1 DIMM)

UltraNav (TrackPoint and TouchPad)

6 cell Li-Ion Battery

80 GB Hard Disk Drive, 5400rpm

Intel PRO/Wireless 3945ABG (802.11A disabled)

Intel Graphics Media Accelerator 950 w/o WWAN

Microsoft Windows XP Professional Hebrew

Integrated Wi-Fi wireless or wireless upgradable

Integrated Bluetooth PAN

Port Relicator 250510w

(8,500 ש"ח כולל דוקינג סטיישן -הצעה מיוחדת)

פורסם

הT60 מחשב מצויין, חזק ביותר ויקרררררררררר ! את באמת צריכה דבר כזה ??

הD620 הוא המקביל של הT רק של DELL, גם לא זול.

לגבי הD520 זה דגם מיושן יחסית וחבל להשקיע בו, הוא גם כן לא זול ובנוסף באותו מחיר יש טובים ממנו.

אם יש לך כסף לבזבז ואת סטודנטית בבין תחומי הרצליה, אז למרות החיבה שלי לDELL לכי על הT60 הוא מפלצת,

אבל אם באמת הצרכים שלך הם צרכים של סטודנטית (לא פלצניים) לכי על הסדרות הזולות כמו הR של IBM,

הפוויליון של HP או INSPIRON של DELL ויש עוד הרבה, סטודנט לא צריך להוציא יותר מ6K על לפטופ, גם ככה

עד שהוא יסיים ללמוד הלפטופ שלו יהיה מיושן ולא באחריות.

אז תעשי חושבים, בסופו של דבר את תצטרכי ליהנות ממנו, הD620 והT שנתת פה שניהם מחשבים חזקים (אני עכשיו קונה את הD620)

ואת תיהני משניהם. (שניהם "14 ככה שהם שוקלים 2.2 בערך ה520 "15 והוא שוקל יותר)

GOOD LUCK :xyxthumbs:

פורסם

מה הקשר בכלל בין סדרה של נייד לבין הביצועים שלו? במחיר הרבה יותר זול מהT60 אפשר לקבל נייד יותר חזק מבחינת הביצועים שלו. ובמחיר שלו אפשר לקחת בכלל משהו בליגה אחרת.

פורסם

יופי :)

גם במחיר של מרצדס C-CLASS אתה יכול לקנות 2 מאזדה 6 יותר חזקות,

אז מה, הסדרה קובעת דרגה של איכות וגם רמה של ביצועים, מדובר באיכות חומרים,

עמידות, בנושא של איכות חומרים לא מדובר רק בפלסטיקים חיצוניים, גם באיכות מוליכים וחלקים אחרים,

תסביר שאותו מפרט של HP PAVILION מול אותו מפרט של IBM T60 הIBM יוציא תוצאות יותר טובות ??

לפי מה שאתה אומר, אנשים לא היו קונים את סדרת הT של IBM או את סדרת הLATITUDE של DELL או את סדרת הNC של HP,

כי אפשר להשיג את אותו דבר ביותר זול :-\

פורסם

ה-D620 אחלה מחשב לפי מה שאני יודע הוא שוקל 2.1 ק"ג והמסך שלו לא קטן מדי 14.1 רחב אם אני לא טועה...

נראה לי מתאים לך .....גם קל וגם מסך לא קטן מדי .(בדיוק מה שרשמת שאת צריכה)

רק תבדקי אם את יכולה לקנות אותו ביותר זול.

בקשר ל-T60 אם יש לך כסף לכי עליו מחשב מעולה אבל השקעה גבוהה מדי למחשב בשביל אופיס ....:)

בקשר ל-D520 הוא באמת דגם טיפלה ישן (לפחות בן שנה וחצי) הוא גם די כבד 2.6 ק"ג לא ניראה לי שהוא מתאים לך כל-כך לפי הדרישות שציינת.

מבחינת אחריות לפי דעתי DELL נותנים את האחריות הכי טובה בארץ נכון לעכשיו...

שנה על סוללה , שלוש שנים אריות מלאה כוללת עבודה וחלקים.

פורסם

יופי :)

גם במחיר של מרצדס C-CLASS אתה יכול לקנות 2 מאזדה 6 יותר חזקות,

אז מה, הסדרה קובעת דרגה של איכות וגם רמה של ביצועים, מדובר באיכות חומרים,

עמידות, בנושא של איכות חומרים לא מדובר רק בפלסטיקים חיצוניים, גם באיכות מוליכים וחלקים אחרים,

תסביר שאותו מפרט של HP PAVILION מול אותו מפרט של IBM T60 הIBM יוציא תוצאות יותר טובות ??

לפי מה שאתה אומר, אנשים לא היו קונים את סדרת הT של IBM או את סדרת הLATITUDE של DELL או את סדרת הNC של HP,

כי אפשר להשיג את אותו דבר ביותר זול :-\

לא, זה בכלל לא מה שאני אומר.

את הניידים העסקיים קונים כי הם עמידים יותר פיזית. הסיכוי שהם ישרדו נפילה יותר גדול מהסיכוי שנייד ביתי ישרוד נפילה. כמו כן הם לרוב גם יותר קלים ויותר קטנים, כמו גם יש סיכוי שיהיו בהם פחות תקלות.

CORE 2 DUO יש רק אחד, וPENTIUM M יש רק אחד. אין מעבדים לניידים עסקיים, ומעבדים לניידים ביתיים. וזה תקף לכל חלק במפרט. ההבדל הוא בשלדה, מה שלא משפיע על הביצועים.

"תסביר שאותו מפרט של HP PAVILION מול אותו מפרט של IBM T60 הIBM יוציא תוצאות יותר טובות ??"

הייתי רוצה שתגבה את הקביעה הזאת בלינק שמראה השוואת ביצועים, כי זה נראה לי די מצוץ מהאצבע.

זה נכון שאם תשווה ניידים שונים מחברות שונות עם אותו המפרט, אז יהיו הבדלים קלים(דגש על קלים) בביצועים, אך זה לא קשור לזה שאחד עסקי ואחד פרטי.

"עמידות, בנושא של איכות חומרים לא מדובר רק בפלסטיקים חיצוניים, גם באיכות מוליכים וחלקים אחרים,"

גם את זה הייתי רוצה שתגבה בבקשה.

מה שאני אומר זה שמי שרוצה ביצועים נטו, ופחות חשובה לו העמידות והניידות של הנייד, אז כדאי לו ללכת על נייד מסדרה ביתית, ומי שנע הרבה וחשובה לו ניידות ועמידות מפני תלאות הדרך, כדאי לו לקחת נייד עסקי.

פורסם

אני רוצה שתבוא למישהו שעובד עם DELL ותגיד לו שהבדל של 3000 ש"ח במחיר זה כי אם הנייד שלו יפול,

יש סיכוי שהוא ישרוד :), אני בטוח שעל זה הוא ישלם יותר ;)

עריכה:

הLatitude יותר עמיד, יותר איכותי, יותר מותאם לשימוש ברשת (לרוב בעל כרטיס אלחוטי חזק יותר), נכון ההבדלים במפרטים

זהים הם מינוריים ואולי לא יורגשו למשתמש הביתי אבל עדיין קיימים (זמני גישה ותגובה), זאת כיוון שבעבר (לא בטוח לגבי היום)

הLatitude והINSPIRON לא השתמשו באותו לוח כלל.

פורסם

אישית, אני חושב שכל מחשב נייד שתקני היום יוכל להריץ אופיס, ותוכלי להשתמש באינטרט בלי בעיות.

אבל אישית אני לא מתפשר על איכות ותמיד מעדיף לקנות את האיכותי ביותר שאני יכול להרשות לעצמי.

פורסם

אני רוצה שתבוא למישהו שעובד עם DELL ותגיד לו שהבדל של 3000 ש"ח במחיר זה כי אם הנייד שלו יפול,

יש סיכוי שהוא ישרוד :), אני בטוח שעל זה הוא ישלם יותר ;)

עריכה:

הLatitude יותר עמיד, יותר איכותי, יותר מותאם לשימוש ברשת (לרוב בעל כרטיס אלחוטי חזק יותר), נכון ההבדלים במפרטים

זהים הם מינוריים ואולי לא יורגשו למשתמש הביתי אבל עדיין קיימים (זמני גישה ותגובה), זאת כיוון שבעבר (לא בטוח לגבי היום)

הLatitude והINSPIRON לא השתמשו באותו לוח כלל.

יותר עמיד כן. יותר איכותי-תהיה יותר ספציפי, ל-מה בדיוק אתה מתכוון? אין טעם לזרוק הערות כוללניות לאויר כאשר הן בעלות משמעות כפולה ומכופלת, שעלולה להטעות. כרטיס אלחוטי חזק יותר-תגבה בבקשה את הטענה הזאת.

זמני גישה ותגובה? על מה אתה מדבר? זכרונות יותר מהירים? זמן תגובה נמוך יותר במסך הLCD? דיסק קשיח מהיר יותר?

אני לא אומר שלנייד עסקי אין יתרונות על נייד פרטי, אבל צריך להבין מהם היתרונות האלה בדיוק ולא להניח מראש שזה מה שאתה צריך וזה יהיה עדיף לך על פני נייד פרטי, רק בגלל שזה אמור להיות יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות :) בכל מקרה הלפ טופ ישמש גם כמחשב נוסף בבית (ככה שהביצועים כן משחקים תפקיד אם כי שוב, החשיבות העיקרית מבחינתי היא העמידות, משקל ואחריות)

ראיתי שהמסך של ה620 הוא ברזולוציה טובה יותר מה520. איך המסך של ה-T60 יחסית אליהם?

לא הייתי חושבת על הT60 לולא הייתי מקבלת כל כך אטרקטיבית, האם לפי דעתכם זה שווה את זה?

כמו כן, כתבתם שיש בשוק הצעות יותר טובות על ה620 וגם שה-520 קצת מיושן. אתם יכולים לפרט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים