פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים כמה זמן, בערך, מחזיקים DVD צרובים (מדיה איכותית)?רוצה לגבות דברים ולדעת כמה זמן זה יחזיק מעמד לפני שהמידע בפנים ילך...תודה מראש.
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים תלוי באיזה תנאים, אם הם נשמרו בתנאים אופטימליים אין שום סיבה שלא תוכל לקרוא אותם גם אחרי 10 שנים.
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים מחבר שנה זה דיי והותר למה שאני צריךאיזה מדיה מומלצת? קראתי פעם שורביטם טובים, זה נכון?
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים שמעתי ש-VERBATIM ו-TDK מעולים.מישהו נתקל בדיסקים של FORTIS? לפי DVD IDENTYFIER היצרן זה GIGA STORAGE. בכל אופן, מההתנסות האישית שלי הדיסקים הפתיעו אותי ממש עם האיכות שלהם. עד עכשיו השתמשתי בסילבר ליין, ועד כמה שאני רואה הפורטיס יותר טובים. גם לאחר שהם נשרטים נגניDVD קוראים אותם בלי בעיות, ואני מדבר על נגנים שבדר"כ עושים בעיות. מישהו נוסף נתקל בזה?
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים נתקלתי בהם בק.ס.פ. אבל הם לא נראו לי איכותיים בכלל.מה גם שסילברליין זה לא פרמטר להשואה.יתכן מאוד שהם אכן טובים מהם.
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים x-dude להגיד לך תאמת, אתה די טועה.א. אמרתה שה DVD+R מוציא תוצאות פחות טובות מה DVD-R וזה לא נכון (בדוק).ב. יש לי בבית דיוידי טיוואן וסידי יפן.. ביפן אני לא מקבל שגיות בכלל לעומת הטיואן.
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים 1). אני לא אמרתי דבר כזה.2). יופי... אתה, ושאר העולם הביא מספיק סריקות שהראו אחרת.
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים x-dude להגיד לך תאמת, אתה די טועה.א. אמרתה שה DVD+R מוציא תוצאות פחות טובות מה DVD-R וזה לא נכון (בדוק).ב. יש לי בבית דיוידי טיוואן וסידי יפן.. ביפן אני לא מקבל שגיות בכלל לעומת הטיואן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.