פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים יש לי בעיה כזהות בטעות עשיתי מחיה של תקיה אם קבצים שלי ממש חשובים עבודות וכו'ועשיתי shift+del שזה מוחק ישירות גם מסל המיחזור האם יש דרך לשחזר את זה עכשיועשיתי שיחזור מערכת הוא שיחזר לי רק תתקיה של זה ולא תקבצים שהיו בפניםמישהו יכול לעזור לי זה ממש ממש חשוב לי אם אפשר לתת לינק לתוכנה והסבר זה ממש יעזור לי תודה מראש
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים קיימות תוכנות שיחזור, אני לא יודע על כזאת בחינםאם מחקת הרבה קבצים אחרי שמחקת את אותה תיקיה, יש סיכוי נמוך יותר לשחזור של אותה תיקיה
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים דבר ראשון אל תכבה את המחשב ותנסה לא להתקין שום דבר חדש זה מפחית את סיכויי השיחזורדבר שני תמתין עד שמישהו ימליץ לך על תוכנה טובה אני לא מעודכן בנושא
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים תבדוק אם זאת מתאימה לך http://www.pcinspector.de/file_recovery/UK/welcome.htm
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים מועבר לפורום תוכנהכמו כן בקשר לבעייה ישנם המון תוכנות שיכולות לשחזר מידע חלקם בחינם וחלקם לא, מה שאני ממליץ זה במחיצה שממנה מחקת את התיקייה החשובהאל תעביר/תעתיק/תמחוק מידע מאותה מחיצה אחרת תוכנות השיחזור לא יצליחו לשחזר את המידע כמו שצריך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.