עבור לתוכן

עזרה בחיבור ראוטר של 3com

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי ראוטר אלחוטי של 3COM .. לאחר המון זמן ששברתי את הראש עם ההגדרות שלפעמים הולכות ולפעמים פשוט לא נשמרות נשברתי!!!

אני חייב הסבר... למי שמכיר ראוטרים אלחוטים של 3COM אני ישמח לעזרה תודה, אז ככה:

יש לי ADSL 1.5 עם ראוטר של B-FOCUS 312+

קניתי ראוטר אלחוטי 3CRWER10075 של 3COM... הצלחתי לחבר את הראוטר לפוקוס ולקבל אינטרנט. הבעיה היא כזאת .. על מנת לשמור על אבטחה הגדרתי את ה 3COM ל WPA PSK ושיניתי את השם של הרשת ל BAREL לחצתי SAVE ואז APPLY זה עושה RESTART של 30 שניות וחוזר לדף הראשי... עד כאן הכל טוב

במחשב המרוחק חיברתי USB סטיק התקנתי דרייברים התחלתי לחפש רשתות.. ואז הוא מוצא לי את הברירת מחדל של הנתב... 3COM... ללא שום הגנה.. אני מנסה להתחבר לזה והוא מתחבר!! יש לי אינטרנט אני גולש. למרות שאני הגדרתי הגדרות אחרות.

ניסיתי אפילו בהגדרות לבטל את האפשרות לרשת אלחוטית ועדיין אני יכול לגלוש ומהררררר

עוד דבר מרגיש היה שניסיתי לפתוח פורטים בפוקוס ולבטל את ה NAT וה ISP ב 3COM כנראה שהוא לא חושב כמוני ופשוט לא מבצע את השמירה!! מה עושים אם למישהו יש מושג אני ישמח.. כי אם לא אני הולך להחזיר את הנתב הזה בתחילת שבוע והולך לבזק לקחת נתב + חייגן הכל באחד!

פורסם

יכול להיות שיש לך בעיה בנתב שלך, תנסה לעשות לו ריסט(בראוטר 3COM שיש לי, אתה מכניס כבל רשת ליציאת LAN וליציאת WAN, זה מבצע ריסט קשיח לנתב).

תנסה לעדכן לנתב שלך קושחה(הבנתי שיש קושחה מעודכת שפותרת לא מעט בעיות).

יכול להיות שהרשת 3COM שאתה קולט היא כלל לא שלך, תוודא שהיא נעלמת כאשר אתה

מכבה את הפונקציה האלחוטית בראוטר.

פורסם

דגם נתב: 3CRWER100-75

גרסת קושחא עדכנית: 1.2 מתאריך 21.11.2006:

לינק להורדה: http://csoweb4.3com.com/wireless_update/default.cfm?file=30

שינויים :

תמיכת WDS ל WEP ו WPA.

הגדרת Netmask מותאם אישית ל DHCP.

חיבור L2TP

אזהרה בעזרת מיילים.

תמיכת בשרתי DNS דינאמיים.

פורסם
  • מחבר

שכחתי כנראה לרשום הקשוחה שלי היא 1.2.1... אז אין לי מה לעדכן בדקתי כבר...

פתרונות אחרים??? עשיתי אלפי פעמים אתחול של הנתב זה לא עזר .. בעצם כל פעם שאני מנתק לו תחשמל הוא מאבד לי את כל הנתונים ( מתאפס ).. אני חושב שהוא דפוק ..

פורסם

כנראה שיש בעיה בנתב.

פורסם
  • מחבר

לההה באמת?? חחח אני יודע הבעיה מה יש לעשות לפני שאני מחזיר??

פורסם

להתקשר לחנות ולהודיע שאתה בא להחזיר, שזה לא יבוא להם בהפתעה... ?

פורסם
  • מחבר

זה אייבורי יש לך 14 יום להחזיר.. והם יודעים שיש לי בעיות עם זה כי ניסיתי להעזר גם איתם... ולמה שזה יפתיע אותם? מה כל המחזור הכלכלי שלהם תלוי בראוטר שלי? חחחחח

פורסם

א. אל תהיה ציני, מנסים לעזור לך פה...עובדה שהתייעצת פה ולא הגעת למסקנה הזאת בעצמך. :nono:

ב. יש לך אחריות על הנתב וזה מקנה לך את הזכות שיבדקו את הנתב ביבואן ויחליפו לך אותו אם הוא לא תקין, זה לא ממש

תלוי באייבורי אפילו, הם רק מתווך.

אם אתה רוצה לבטל את העיסקה או משהו בסגנון, זה כבר נתון לשיקול האישי.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להתייעץ פה.. להגיע למסקנה שלהחזיר אותו הגעתי עוד אתמול שניסיתי בערך הכל אבל אמרתי ניתן צאנס אולי יש משהו שלא הבנתי...

יש פשוט תגובות לא לעניין שאני לא מבין למה אנשים רושמים אותם

אבל בכל מקרה תודה על העזרה... אני ינסה לא להיות ישיר כל כך בפעם הבאה :)

פורסם

תנסה לעשות Hard Reset(החזקה של כפתור ה Reset במשך 5-10 שניות)

פורסם
  • מחבר

וואלה אחי ניסיתי את זה המון פעמים זה מאפס לי הכל אני מגדיר שוב .. ועדיין לא הולך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים