פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים אני לא חושב שיש דרך להסיר את DirectX חוץ מלפרמט את המחשב...מה שאתה יכול לעשות זה קודם כל לבדוק שהבעיה באמת נובעת מה- DirectXולא מהדרייברים של כרטיס המסך שלך או מהמשחק עצמו...ודבר שני אם הבעיה היא באמת בגלל ה- DirectX תנסה לשחזר את המערכת...
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים האמ אתה יכול לנסות להתקין DIRECTX9.0C ואז אולי הוא יתן אפשרות להתקין על הגרסא החדשה יותר
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים תנסה עם תוכנה:http://www.softpedia.com/progDownload/DirectX-Happy-Uninstall-Download-14698.htmlרק שלא כתוב שהיא תומכת הורדת גירסא 10, אז זה על אחריותך
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים מחבר תודה על התגובות אני ינסה כל מה שאמרתם לי לעשות....אגב עם זה עוזר הבעיה היא שבמשחקים יש בעיות של קפיצה של תמונות וכל מיני חרות כאלה וכל מיני דברים מוזרים שלא מאפשרים לי לשחק... (יש לי משחק מקורי של battlefield 2 ככה שזה לא בעיה של קראק)
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים זה ידוע שהרבה שמשחקים לא הכי מסתדים עם המערכת הזאת עדייןיכול להיות שאם תנסה להתקין DX ישן יותר המערכת בכלל לא תעבוד טוב. בגלל תצוגה דמוית התלת מימד המיחדת שלהמומלץ למשחקים להישאר בינתיים עם XPאבל עדיין לא אמרת האם זה ישר התחיל כאשר התקנת את המשחק בויסטה?
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים מחבר זה ידוע שהרבה שמשחקים לא הכי מסתדים עם המערכת הזאת עדייןיכול להיות שאם תנסה להתקין DX ישן יותר המערכת בכלל לא תעבוד טוב. בגלל תצוגה דמוית התלת מימד המיחדת שלהמומלץ למשחקים להישאר בינתיים עם XPאבל עדיין לא אמרת האם זה ישר התחיל כאשר התקנת את המשחק בויסטה?כן ישר אחרי שהתקנתי
פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים יש לך את המשחק מותקן ב XP במחשב שלך? ושם עובד בסדר, אם כן אז זה באשמת ויסטה. ומאוד מומלץ שלא תנסה לשים בויסטה DX לא 10
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.