פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים ככה יש את העליה של הדיסק של XP אחרי זה אני בחור התקנה זה עושה פרמוט למחיצה אחרי זה זה מעתיק קבצים ואחרי זה זה עושה ריסט ומעלה את הלוגו של XP אחרי זה נותן לי את השגיעה הזאת (ראה תמונה) ניסיתי לבצע את הפקודות האלהchkdsk FIXBOOT דרך Recovery Console ללא הואיל
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים אחי, זה יכול לנבוע מהמון סיבות שונות.לוח אם, דיסק קשיח,זיכרון.תנסה להחליף ולעלות על הבעיה.
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים 98 הרבה פחות דרשן למערכת-זה אחד.הוא לא מפעיל את כל המשאבים של מחשבים חדשים-זה שתיים.והבעיה נראה לי בלוח- זה שלוש.
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים מחבר ווינדוס 98seבאיזה שלב בהתקנה אני יכול להגדיר את הווינדוס ככה שהייה בעברית מלאה (כולל ממשק) בתודה ניסים
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים מחבר ווינדוס 98seבאיזה שלב בהתקנה אני יכול להגדיר את הווינדוס ככה שהייה בעברית מלאה (כולל ממשק) בתודה ניסיםאני מעדיף את ה98 רק שאני מנסה להבין איך אני מתקין אותו בעברית מלאה
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים ראשית תבצע פירמוט מלא לדיסק הקשיח / למחיצה עלייה אתה רוצה להתקין את מערכת ההפעלהכמו כן תבדוק עם Memtest את הזיכרונות לבדוק שהם תקינים
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים מחבר תודה רבה לכולם על העזרה הסתדר הכל עם משהו יכול לפנות אלי בפרטי בקשר למשהו ספציפי מודה לו מאוד תודה ניסים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.